DE WARE AARD VAN MARCEL GELAUFF: HIJ ZETTE MICHA REEDS IN 2012 OP EEN ‘BLACKLIST’ EN PROBEERDE HEM TEGEN TE HOUDEN BIJ ECHTE JANNEN

LEES HET HELE GELAUFF-HORROR-VERHAAL OP KLOL * MICHA VEROORDEELD TOT 10 MAANDEN ONVOORWAARDELIJK WEGENS HET ‘BELEDIGEN’ VAN GELAUFF * HAAGSE HOF HEEFT ONDERZOEK BEVOLEN NAAR DE BANDEN TUSSEN GELAUFF EN DEMMINK MAAR DAT ONDERZOEK IS DOOR OUDERLING ABBINK VAN TAFEL GESPEELD

[wp_ad_camp_1]

Ja mensen, dat onder de dunne laag vernis van de policor-Linksmensch de meest weerzinwekkende tirannen schuilgaan is al vaker aan het licht gekomen, maar toch zelden zo onbarmhartig als in het geval van Marcel Gelauff die samen met Joris Demmink en het OM al jaren een hetze voert tegen Micha Kat (een stuk of vijf aangiftes) en ook een ‘ondergeschikte’ heeft gedwongen aangifte te doen tegen Micha -Jeroen de Jager. In 2012 probeerde Gelauff te voorkomen dat Micha zou optreden in het programma Echte Jannen: Toen men bij de NOS in de gaten kreeg dat Micha Kat gast zou zijn van Powned, begon met tegenover deze omroep te schermen met een ‘zwarte lijst’ waarop Kat zou staan en op grond waarvan hem de toegang tot de NOS-studio waar Powned was gezeten zou kunnen worden ontzegd. Jan Roos (foto): “Toen zeiden we dat we het programma in dat geval vanaf de parkeerplaats zouden uitzenden. Ze haalden bakzeil. Wel heb ik nog gevraagd wie er nog meer op die zwarte lijst van de NOS staan. Niemand. Alleen Micha Kat. Dat Micha is veroordeeld tot 10 maanden onvoorwaardelijk wegens het ‘beledigen’ van Gelauff is vermoedelijk het absolute dieptepunt uit de naoorlogse Nederlandse rechtspraak. Zouden ze opnieuw Ouderling Abbink inzetten bij het hoger beroep van Micha tegen deze veroordeling? Feynman wijst er op Geenstijl terecht op dat Micha’s beschuldiging dat de NOS gemene zaak maakt met de groep-Demmink gewoon moet worden onderzocht. En dan zal ondermeer blijken dat de NOS het hele Rolodex-dossier al bijna 20 jaar in een la heeft liggen. En dat Marcel Gelauff Jeroen de Jager heeft verboden verder onderzoek te doen naar de zaak-Demmink zoals die laatste nota bene onder ede heeft verklaard. Maar ja, ‘gewoon onderzoek’, dat ligt nogal gevoelig als zich bij wijze van spreken onder elke toga en achter elk bureau op het Veiligheids-ministerie een kinderverkrachter blijkt te bevinden. Dan krijgen we mensen als Ouderling Abbink die met bedrog de zaken pro-pedofielen moet manipuleren. Tot slot nog dit: op 3 juni staat Demmink voor de rechter. Zou Gelauff dan proberen te beletten dat de pedofiele ex-SG de rechtbank kan betreden?

Eén reactie op “DE WARE AARD VAN MARCEL GELAUFF: HIJ ZETTE MICHA REEDS IN 2012 OP EEN ‘BLACKLIST’ EN PROBEERDE HEM TEGEN TE HOUDEN BIJ ECHTE JANNEN”

  1. Problemen in de marge van USA/GB (de gruwelmoordenaars hebben de ‘alien mindset’ bij elkaar herkend, dus SS’er of niet….) psychopathocratie PB BV.

Geef een reactie