DE WERELD IS WAKKER! 22-7: DE ANTI-PEDO-REVOLUTIE! DE HAAGSE PEDOFIELEN WORDEN DE HOFVIJVER IN GEDREVEN! BE THERE! DON’T MISS THIS SPECTACLE!

WOENSDAG 22 JULI VINDT DE EERSTE ANTI-PEDO-REVOLUTIE TER WERELD PLAATS IN NEDERLAND! * WOEDENDE BOEREN, FANATIEKE VISSERS EN BULDERENDE BURGERS REKEKEN AF MET DE PEDO-MAFIA VAN MARK RUTTE, JORIS DEMMINK EN HUGO DE JONGE

3 Replies to “DE WERELD IS WAKKER! 22-7: DE ANTI-PEDO-REVOLUTIE! DE HAAGSE PEDOFIELEN WORDEN DE HOFVIJVER IN GEDREVEN! BE THERE! DON’T MISS THIS SPECTACLE!”

  1. Dag Micha,
    Nou, nou,wat je nu allemaal vertelt is nogal wat. Ik moet nog zien dat al die gasten gepakt gaan worden. Dat er veel niet deugt weet ik wel,maar is het zo erg als je schetst.
    De hele rechtspraak is een corrupte bende, van de rechtbank tot en met de hogeraad is bemand door misdadigers. Voor bewijs http://www.rechtmachtmisbruik.com. Mij hebben ze benadeeld voor 3 miljoen via vernielen, stelen en corrupte uitspraken, op civiel gebied. Vele met mij zijn zo behandeld te erg voor woorden. Zelfmoorden, echtscheidingen en mensen die het niet konden verdragen en in de fout gingen zitten in de TBS. Met dank aan de schurken. Dit alles “IN NAAM DER KONING”. Hij weet ervan dat weet ik zeker omdat ik hem dat zelf heb laten weten. Ik kreeg een brief dat hij daar verder niet op wilde reageren. Dit terwijl hij bij zijn aanstelling zou zorg dragen dat iedereen eerlijk en rechtvaardig behandeld zou worden. Dus wat zijn beloften nog waard van wie dan ook.

  2. De “wereld” bestaat (helaas) uit een luie en misselijke massa gelegenheids-bieders ofwel ‘enablers’ van narcisten/psychopaten en is en masse op weg naar de hel (zonder dit zelf te beseffen).

    Wie daarvan (zonder te heien ook nog) iets goeds, zoals krachtige bijstand, verwacht, “bouwt zijn huis op modder” .

Geef een reactie