DE WIMPER VAN JUSTIN TRUDEAU SAYS IT ALL: DE SMERIGE HOMO-PUSSY-PEDO’S VAN DE NWO STAAN OP OMVALLEN!

JUSTIN TRUDEAU, DE HOMO-PEDO-TRANSGENDER-UNISEX BATHROOM-PUPPET VAN DE NWO VALT OP HILARISCHE EN VERBIJSTERENDE WIJZE DOOR DE MAND * BABY TRUDEAU KOMT UIT EEN FAMILIE VAN PEDOFIELEN EN KINDERVERKRACHTERS EN HEEFT ALLES TE DANKEN AAN PEDO-PAPPA * DAT IS ER PRECIES DE REDEN VAN DAT DONALD TRUMP OP HEM AANSLAAT ALS EEN STIER OP EEN RODE LAP * MARK RUTTE KAN ZIJN PEDO-BORST VAST NATMAKEN ALS HIJ OVER EEN PAAR WEKEN IN THE OVAL OFFICE ZIT WAAR DE DEMMINK-DOSSIERS WELLICHT OP TAFEL LIGGEN

4 Replies to “DE WIMPER VAN JUSTIN TRUDEAU SAYS IT ALL: DE SMERIGE HOMO-PUSSY-PEDO’S VAN DE NWO STAAN OP OMVALLEN!”

 1. Als MK het, i.c. bijv. Arie Slob, heeft over christen-honden, heeft hij het, volkomen abuis (niet de ‘mask of sanity’ doorschouwend en deze daarmee VERSTERKEND) over duivel-honden.

  Dit blijft een aardig inkijkje geven in het feitelijk functioneren van de Prins Bernhard BV “democratische rechtsstaat” (het kan niet, maar we doen het toch, net het onmogelijke woonwarenhuis):

  https://youtu.be/Jo3ne-B7WPI

  Let vooral op het (als puntje bij paaltje komt) doorbroken zijn van de scheiding der staatsmachten, zoals het een SS of dito psychopathische dictatuur betaamt!!!

 2. Psychopaten zijn geboren toneelspelers (als ze teveel laten doorschemeren hoe ‘pure evil’ ze zijn, krijg je bij brave huismoeders namelijk globaal dit effect: ‘I want to peel the skin off his face’ ofwel: Ik wil hem de huid van zijn smoelwerk trekken) en gaan krankzinnig energiek en (mechanisch aandoend) onstuitbaar (alle afwijzingen e.d. negerend en omzeilend enz. enz.) af op posities van “macht en controle” (als een vlieg op een stronthoop, zeg maar).

  Overigens gelooft MK nog steeds “getrouw” in de duivel als die zich, bijv. in de vorm van Arie Slob, als “christen” openbaart (evenzo gelooft MK, zo blijkt uit zijn pogingen om daar “recht te halen”, in Prins Bernhard BV als correcte naoorlogse voortzetting van De Staat der Nederlanden en de instituties daarvan, w.o. het PB BV OM en de PB BV Rechterlijke Macht).

  Voor christenen geldt overigens krachtiger dan welke door mensen bedachte wet dan ook:

  https://dailyverses.net/nl/efeziers/5/11-12

  Dat gaat precies (maar dan ECHT) in de richting van wat o.a. onderzoeksjournalisten en de “waarheidsvinders” van Prins Bernhard BV BEWEREN te doen.

 3. ‘I thought I had remembered that Cathy Obrien had mentioned Justin’s father Pierre Trudeau as one of the men who raped her and I was right!’

  Google maar eens op Cathy O’Brien. Een nog grotere fantast dan Kat’s eigen Supergetuige.

Geef een reactie