DE WRAAK VAN PEDO-EVERT EN PEDO-IRENE VAN DE GROENE: DE HELE ZAAK-DEMMINK IS EEN COMPLOT!

LAATSTE HORROR-NIEUWS UIT DE PEDO-KEUKENS VAN DE GROENE: DEN HAAG DE STAD VAN PEDOFIELEN EN PLUNDERAARS WORDT DOOR HET WEEKBLAD IN HET ZONNETJE GEZET ALS ‘INTERNATIONALE STAD VAN VREDE EN RECHT’ EN ALS ‘DUIF ACHTER DE DUINEN’

NOG DAGELIJKS WORDT DE WANHOOP VAN DE INEENSTORTENDE ‘KWALITEITSPERS’ GROTER * BIJ DE GROENE DAT REEDS NU DOOR NIEMAND MEER WORDT GELEZEN MAKEN ZE HET HELEMAAL BONT ALS REACTIE OP ONZE ONTBOEZEMINGEN OVER EVERT DE VOS EN IRENE VAN DER LINDE

EXTRA: DONALD TRUMP OMARMT DE ‘NIEUWE MEDIA‘ EN BEGRAAFT DE CORRUPTE EN CRIMINELE ‘KWAMITEITSPERS’ VAN MARCEL GELAUFF EN CHRIS KLOMP: “I have been very concerned about media bias and the total dishonesty of the press” Trump said. “I think new media is a great way to get out the truth.”

GROENEDEMMINK

Dit was deze week te zien op de openingspagina van de site van De Groene. De boodschap is duidelijk: het massaal verkrachten van kinderen door topmensen van Justitie is volgens Evert en Irene ‘een complot’.

Eén reactie op “DE WRAAK VAN PEDO-EVERT EN PEDO-IRENE VAN DE GROENE: DE HELE ZAAK-DEMMINK IS EEN COMPLOT!”

  1. Ik moest ook zo lachen gisteren om dat interview van Jan Roos met die Telegraaf columnist. Daar ga je dan met je politiek correcte propaganda praat.

Geef een reactie