DE ZAAK-WESTENBERG/MICHA-CLAIM, DE ANALYSE

CORRUPTE MSM: VRJWEL NIEMAND BESTEEDT AANDACHT AAN DE ZAAK-WESTENBERG * WAAR IS DE NOS NU MET JEROEN DE JAGER DIE EERDER ZO VEEL WERK MAAKTE VAN DE ZAAK DAT HET ZELFS DE OPENING WERD VAN HET 8 UUR JOURNAAL? * IS JEROEN DE JAGER NA DE ZAAK-DEMMINK OOK KALLTGESTELLT IN DE ZAAK-WESTENBERG?

3 Replies to “DE ZAAK-WESTENBERG/MICHA-CLAIM, DE ANALYSE”

 1. Holleeder financieren ze niet, omdat die niet de plannetjes van PB BV (en misschien nog wel aangezwengeld door het binnengehaalde Gouden Kalf zelve, de SS prins in eigen gestoorde persoonlijkheid) helpt uitvoeren.

  Bovendien als geheel PB BV gebouwd is op weerzinwekkend naargeestige medeplichtigheid aan het IJSKOUD overgieten van tienduizenden kinder-vluchtelingetjes met brandende witte fosfor in een kolossaal oorlogsmisdrijf, dan is dit een peuleschilletje voor lieden met een dergelijke ‘mindset’.

  1. Voor uw informatie, Prins Bernhard is al jaren lang dood.

   Ook de vraagstelling is onjuist, althans in mijn optiek, want het gaat er niet om wie er een SS-er was, maar of Hitler een katholieke was. Terwijl we na 1945 vele Katholieke ministers kregen. Katholieke ministers hebben dezelfde levensovertuiging als Adolf Hitler, als beide Rooms Katholieken zijn. Om in herinnering te brengen inzake deze ideologie, de romanist Joseph Luns, minister van buitenlandse zaken maar ook Generaal van de NAVO.

   En terwijl u zich af vraagt of een lijk SS-er was, na indoctrinatie dus schuld is zelfs dan nog discutabel, ging Hitlers ideologie, katholicisme, bijna naadloos door na Oranje boven.

Geef een reactie