DE ZWANENZANG VAN DE POLITIEK ZOALS DIE OOIT BEDOELD WAS

VERGELIJK DEZE KORTE REDE VAN NIGEL FARAGE MET HET MEELIJWEKKENDE GESTUMPER VAN MENSEN ALS MARK RUTTE EN VOOR HEM JAN PETER BALKENENDE * DIT IS NU PRECIES WAAR DE NWO BANG VOOR IS: POLTICI DIE EEN PUNT KUNNEN MAKEN EN KUNNEN OVERTUIGEN * DAAROM ZIJN OVERAL NWO-KLONEN NEERGEZET ZOALS RUTTE, HOLLANDE, MERKEL EN RENZI


[wp_ad_camp_1] Net als in de journalistiek waar mensen die hun plicht doen en de waarheid brengen tegenwoordig keihard worden gedemoniseerd en gecriminaliseerd, heeft ook de politiek inmiddels de oorlog verklaard aan politici die hun vak verstaan en een rede kunnen houden. Alleen stotterende stumpers zoals Rutte en Merkel worden nog getolereerd in de horror-arena van de NWO -net als in de journalistiek nog alleen plaats is voor collaborerende pedo-lakeien zoals Gerlof en Gelauff. Nigel Farage is vermoedelijk de laatste politicus ‘oude stijl’ die parlement gebruikt als een arena waar gestreden wordt met argumenten en retorica.

11 Replies to “DE ZWANENZANG VAN DE POLITIEK ZOALS DIE OOIT BEDOELD WAS”

 1. Ik krijg een beetje het gevoel dat je eigenlijk ook de politiek in wilt, je bent er zoveel mee bezig.. Net zoals het schoppen tegen de ‘MSM’, maar ondertussen wel dagdromen over de leiding nemen bij de Telegraaf.

 2. Wat Nigel Farage betreft: Heeft hij een ‘clean bill of health’ betreffende psychopathie? Anders weet je niet waarmee je te maken hebt.

 3. ”Bescherming van minderjarige Kinderen gaat boven elk belang boven ELK belang”
  ==================

  Ja, behalve als het KH ze (100% narcistisch) wil vermoorden of het psychische equivalent daarvan.

  En deze PB BV “zorg” voor het welzijn van kinderen leidt tot staatsontvoeringen door psychopathische en of pedofiele kinderrechters.

 4. 8 juli op 01:38 Bonusje zegt:

  rutte eucommisie en hun olicharchenratten hebben ons via griekenland simpelweg geplunderd en bestolen:
  “Er waren de afgelopen decennia jaren bij waarin bijna eentiende van wat de Griekse overheid aan geld uitgaf, uit Brussel kwam. In totaal ging het sinds 1981, na aftrek van de Griekse contributie aan Brussel, om zo’n 115 miljard euro.
  En hoewel Griekenland aan de vooravond van zijn toetreding tot de euro in 2001 door alle wegkijkers economisch prima in orde werd bevonden, ging de subsidiestroom daarna gewoon door. Euroland Griekenland kreeg jaarlijks nog steeds netto gemiddeld 4,2 miljard euro uit Brussel, 62 miljard euro tot dusver.”
  http://www.elsevier.nl/Economie/blogs/2015/7/Hoe-Europa-de-afrikanisering-van-Griekenland-uitlokte

  1. Het is daarom ook dat we afgelopen decennia zo veel instant plots aanwezige baby multi miljardairs zo veel instant global mega corps als microsoft virgin airlines ebay paypall tcm mtv google facebook hele heroine witwasketens als kruidvat chinese asiatische en allochtone vreetschuurtje etc etc etc etc hebben…dat zijn de jonkies van de oude plunderaars die de mega miljarden witwassen oa bij ons de Slachoffers voor de deur met medewerking en samenspan van de wetgevers Wereld wijd.

 5. Ik vind gelauff zo een switsers koppie hebben. Het land van de oorlogsmisdaden en Holocausten alle oorlogen door…alhoewel zich neutraal pretenderende en tot heden Slaven houdende uit oorlogs en mensenhandel bestanden a la de saudis filipijntjes misbruiken. Een davos koppie zelfs. Van swiss de banken en davos de adel.Daar komen mooie kindjes van.Switzerland had zelfs munten geslagen uit kiesvullingen van oorlogs Slachtoffers.

  Vandaag geval 22 jarig Kinder pooier Valkenburg…de officier van justitie zei”Bescherming van minderjarige Kinderen gaat boven elk belang boven ELK belang”……nou kunnen die gelauff van die Kinder misbruikende telegraaf en zijn middeleeuwse rechter ook weer heropgevoedt worden.

  De (ver)raad van journalistiek is net als in geval van misbruik van een minderjarig zwanger meisje en over haar illegaal verkregen medisch dossier door de telegraaf zeker al weer niet op komen duiken om gelauf en telegraaf eens te mangelen? Over dat dezen van begin alle bezoekers weigerden verwijderden banden die gewag maakten van misbruik ook al niet nooit.
  Dat was nota bene nog de reden dat de alternatieve media Licht moest gaan zien. En nog geen raad voor journalistiek…of welk veroordeling dan ook.

 6. PS…

  De Zionisten van de NWO willen van Griekenland een soort Palestina maken. Een openlucht concentratiekamp met een groot hek erom waar het genadige Europa af en toe hulpgoederen overheen mag gooien om te laten zien hoe goed ze het met Griekenland voor hebben… En Fat Willy maar zijken dat zijn villa niets meer waard is !

Geef een reactie