8 Replies to “DEEP BEHIND GOELAG-LINES: EEN BRIEF VAN ERWIN LENSINK”

 1. Erwin Lensink had voorheen wel bezoek, Nico v/d Ham was de bezoeker.
  Tijdens zijn bezoek ging v/d Ham filmpjes maken en plaatste dit vervolgens op het internet.

  Heeft Nico v/d Ham de bezoekers regeling om zeep geholpen???

   1. Zou u dat kunnen toelichten heer Kat ………

    Feit is dat Opa v/d Ham daar op bezoek mocht, en daar filmpjes maakte met Lensink. Ik kabn me dus voorstellen dat als Lensink onder behandeling staat, de artsen het niet vinden passen bij het traject die hun hebben uitgezet met hun patient. EN de artsen bijv. de remedie rust voor hun patient hebben voorgeschreven en het niet de bedoeling is dat de patient op dezelfde voet verder gaat voor dat hij werd opgenomen.

    Lijkt mij deels logisch ………..

    Daarbij kan het nog zijn dat de kliniek is getipt over de grappen en grollen van de heer v/d Ham

    Maar goed heer kat, als ik het mis heb zou u dan willen toelichten hoe het wel zit, waarbij ik wel mijn twijfels heb hoe je dat gaat invullen.
    En ik vermoedelijk beter bij Maria aan kan kloppen voor een redelijk antwoordt.

 2. Psychopaten doen maar alsof ze een nucleaire holocaust spannend vinden.
  In werkelijkheid staan de proactief bedreigende lege hulzen (ineens opvallend afwijkend!) abnormaal dom en nietsziend katatoon te gapen als de SatanII raketten hun werk doen en ook hun mechanisch stuiptrekkende kreng tot stof uiteenvalt……

  Leer mij deze ondingen kennen.

 3. Onze patiënten zijn mannen en vrouwen vanaf 18 jaar met psychische stoornissen. Een groot deel van hen is of was verslaafd. Mede hierdoor hebben zij een ernstig delict gepleegd of zijn ze een gevaar voor zichzelf of hun omgeving.
  —————————
  Onder liefdevolle dekmantel gaat psychopathocratie Prins Bernhard BV, d.m.v. voorbeelden als Van Delden, Vermeulen, Westenberg, Kalbfleisch, Wolleswinkel, Beuker-Tilstra e.d. professioneel DSM-IV teg. V geïndiceerde “rechters” de voor psychopaten zo bevorderlijke omgeving (steeds henzelf dus, 100% narcist) beschermen.

  Stel je toch voor dat iemand niet accepteert dat 2 + 2 = 5 (door welke volgehouden waanzin een levensbedreigende ramp voor vele onschuldigen dreigt) en hij of zij in verbijsterde radeloosheid (‘You can’t argue or bargain with psychopaths’) bijv. Vermeulen een waxinelicht-houdertje tegen zijn, onder een hautain “koel cynisch masker van glimmende geestelijke superioriteit en gezondheid” verholen, diep-krankzinnige kop gooit.

  Een regelrechte bedreiging van de Trias Politica in de PB BV democratie mensen.

  Rijp voor het huisje dus en hoepla……naar de liefdevolle tedere zorg van de Van der Hoevenkliniek, waar PB BV geschoold en erkend psychiater Bram of een van zijn collega’s reeds met de (psychofarmaca) dwangbuis op je staat te wachten.

 4. Mijn situatie als kritische burger is ook niet veel anders. Hou 50 euro per maand over als het meezit en voor de rest ook 23 uur binnen ongeveer want alles kost geld.

  En gestalkt door Zionistische maffianetwerk die allerlei Orwelliaanse middelen inzetten zoals straling van slimme meter. Dat is de keiharde werkelijkheid in NL: pure Sovjet toestanden.

  En de loonslaaf dan? Die is aan het rennen voor 20.000 euro per jaar om zijn hypotheek te betalen met steeds minder rechten, flexibele contracten en natuurlijk vooral te rennen in file’s om de vers geïmporteerde slaven te financieren.

  En natuurlijk als beetje meezit om zijn kinderen te prostitueren aan de VVD machthebbers.

Geef een reactie