DEEP STATE IN PANIEK VOERT MOORD OP JOURNALISTEN OP… KOMT IN 2019 DE WAARHEID OP TAFEL OVER KARHOF EN RIBBINK?

MICHA: ‘JOOST KARHOF [video] EN ED RIBBINK VAN DE NOS ZIJN VERMOORD EN MARCEL GELAUFF HEEFT HIERIN EEN CRUCIALE ROL GESPEELD’ * NU HET GROTE MOMENT VAN DE ULTIEME EXPOSURE MET RASSE SCHREDEN NADERT VOERT DE PANISCHE DEEP STATE HET UITMOORDEN VAN ‘GEVAARLIJKE’ JOURNALISTEN OP * TEGELIJKERTIJD ZIEN WE DAT DEEP STATE-‘JOURNALISTEN’ ZOALS CHRIS KLOMP, ERIC DONK, BART MOS EN CLAAS RELOTIUS WORDEN EXPOSED

Eén reactie op “DEEP STATE IN PANIEK VOERT MOORD OP JOURNALISTEN OP… KOMT IN 2019 DE WAARHEID OP TAFEL OVER KARHOF EN RIBBINK?”

  1. Ik vraag mij serieus af, Kat: wat heb je eigenlijk bereikt met het voortdurend rondpompen van dit soort onzin? Behalve dan veroordelingen, waardoor je als een dief in de nacht uit Nederland bent vertrokken? Je leeft een leven in de kantlijn van de maatschappij, je hebt schulden en geen omgang met je enige zoon. Je hebt geen werk en geen woning en geen vrienden om je heen. Je bouwt geen pensioen op, je gezondheid gaat hard achteruit en je hebt werkelijk niets om trots op te zijn. Het lijkt wel of alleen rancune en jaloezie je nog drijft. Kijk nou eens wie je voortdurend neerzet als vijanden: stuk voor stuk politici of journalisten die wel een mooie loopbaan hebben. Mensen die ooit over je hebben geschreven of mensen die het niet met je eens zijn (wat al snel kan, want je tikt louter onzin). Je staat bekend als de koning van het gekkenhuis en het enige wat je er tegenover kan stellen is een lange reeks fantasievolle stukjes over de opmars van gele hesjes (beweging is in Nederland al lang dood), de veroordeling van Demmink (het werd niet eens een vervolging), de vrijlating van Baybasin (hij zit voor zijn leven vast), allerlei doldwaze verhalen over vermoorde meisjes (waar keurig daders voor worden veroordeeld), de komst van aliens, het einde van de wereld en de journalistiek of individuele journalisten etc etc. De lijst is oneindig en ik vind het bijna knap hoeveel onzin je weet te produceren waar ook jaren later nog geen splinter bewijs voor is. De gemiddelde paragnost ziet vaak nog wel een paar gokjes tot waarheid verschijnen, maar jij krijgt het voor elkaar om werkelijk helemaal niets goed te hebben. Ondertussen is je site een attractieparkje geworden voor mensen die eens meewarig willen lachen, zelfs notoire complotdenkers nemen je niet meer serieus, je verliest de ene rechtszaak na de ander en zakt steeds verder weg in de vergetelheid.

    Serieus (en dit is al vaker gezegd), als je nog iets van je leven wil maken, zit je straffen in Nederland uit (dit is toch onvermijdelijk), zoek eerlijk werk, los je schulden af en maak openlijk je excuses voor de bagger die je al jaren weet te verspreiden. Alleen dan heb je nog een kans op een beetje nuttig leven. Doe je dit niet dan voorspel ik een roemloos einde, van een steeds dikker wordende Kat, die steeds gekkere dingen gaat beweren en eindigt als een nachtkaars.

Geef een reactie