DEEP STATE PEDO-LEADER CHUCK SCHUMER (D-NY) BEDREIGT RECHTERS SUPREME COURT OMDAT ZE EEN EINDE WILLEN MAKEN AAN HET VERMOORDEN VAN BABY’S

LAATSTE NIEUWS: ONGEKENDE EN NOG NOOIT VERTOONDE DREIGING MET GEWELD TEGEN SC-JUSTICES DOOR SENATE MINORITY LEADER LEIDT TOT POLITICAL FIRESTORM EN FELLE VEROORDELINGEN ZELFS DOOR DEEP STATERS!

LEES HET HELE VERBIJSTERENDE VERHAAL OVER DE COMPLETE COLLAPSE VAN DE PEDO-BABY KILL-RAPE AND PLUNDER DEEP-STATE VAN RUTTE EN DEMMINK OP THE GATEWAY PUNDIT * DE PEDO DEEP-STATE KAN NIET OMGAAN MET EERLIJKE RECHTERS -PRECIES WAT WE IN NEDERLAND ZIEN MET DE ZAAK-WESTENBERG WAARIN DE CORRUPTE PEDO-RECHTER TOT OP DE DAG VAN VANDAAG WORDT BESCHERMD * VANDAAG MOTIE VAN AFKEURING IN STEMMING GEBRACHT TEGEN SCHUMER

Eén reactie op “DEEP STATE PEDO-LEADER CHUCK SCHUMER (D-NY) BEDREIGT RECHTERS SUPREME COURT OMDAT ZE EEN EINDE WILLEN MAKEN AAN HET VERMOORDEN VAN BABY’S”

  1. Zonder professioneel geïndiceerde psychopaten op sleutelposities bij de rechterlijke macht, is het einde verhaal voor de oranje neppers.

    Volgens Rutte zou dan de (zijn) wereld vergaan, dus als de moreel afgezonken bastaard die hij is, zal hij vechten tot de laatste snik om dat te vermijden.

Geef een reactie