DEKEN ADVOCATENORDE WALTER HENDRIKSEN VOLLEDIG CORRUPT

DEKEN WEIGERDE EMAILS VAN MICHA TE BEANTWOORDEN OVER DE ZAAK-WESTENBERG TERWIJL HIJ ZELF ALS ADVOCAAT IN DEZE ZAAK ACTIEF IS AAN DE KANT VAN -WAARSCHIJNLIJK- DE RAAD VOOR DE RECHTSPRAAK DIE DE PROCEDURE VAN WESTENBERG TEGEN MICHA IN GANG ZETTE EN FINANCIERDE

In de periode van 11 juni tot 25 augustus (screenshot) stuurde Micha zeven emails aan de landelijk deken van de Orde van Advocaten Walter Hendriksen over de zaak-Westenberg. Op geen van deze mails kreeg hij antwoord. Thans blijkt Hendriksen een cruciale rol te spelen in de zaak-Westenberg als advocaat van ‘gedaagde sub 2’ (zie afbeelding slider) in de Westenberg-procedures. ‘Gedaagde sub 1’ is de liegende rechter zelve, sub 2 waarschijnlijk de Raad voor de Rechtspraak die de procedures van Westenberg tegen advocaat Hugo Smit en Micha Kat in gang zette en financierde. Per 2016 wordt Hendriksen als landelijk deken opgevolgd door Bert van Tongeren. Ook deze heeft vooralsnog geen enkele reactie willen geven op de rol van de Orde in de zaak-Westenberg. Thans heeft Micha de Orde gedwongen toe te zeggen dat de dekens zijn advocaten in de Westenberg-zaak (eerder ondermeer M. Kaaks, M. Vissers, K. Aantjes en D. Bosscher; thans T. Stapel) niet zullen intimideren. We zijn benieuwd of de Orde bereid is dit toe te zeggen of dat men doorgaat in het geniep de corrupte en criminele rechter te helpen.

2 Replies to “DEKEN ADVOCATENORDE WALTER HENDRIKSEN VOLLEDIG CORRUPT”

 1. Is dit geen stalking trouwens:

  =============
  In de periode van 11 juni tot 25 augustus (screenshot) stuurde Micha zeven emails aan de landelijk deken van de Orde van Advocaten Walter Hendriksen over de zaak-Westenberg.
  =============

 2. Eerbied voor de kleinzoon van SS psychopaat Bernhard zur Lippe Biesterfeld en de grondwet tegelijk en eerbied voor de rechterlijke autoriteiten ‘no matter what, never mind’, desnoods H.A.A.G. Vermeulen.

  Dit alles gezworen op de Bijbel.

  Wat verwacht men nu eigenlijk….????

Geef een reactie