DEKEN HENDRIKSEN ANTWOODT NIET – EN TREEDT OP VOOR HET KAMP-WESTENBERG

HET OPENBAAR MINISTERIE, DE RECHTERLIJKE MACHT EN ZELFS DE ORDE VAN ADVOCATEN HOEVEN ZICH AAN GEEN ENKELE REGEL OF WET TE HOUDEN ALS HET GAAT OM MICHA KAT * DEKEN WALTER HENDRIKSEN WEIGERT ONDERSTAANDE MAIL TE BEANTWOORDEN TERWIJL HIJ ZELF OPTREEDT VOOR HET KAMP-WESTENBERG * KAN HET CORRUPTER?

[wp_ad_camp_1]

Micha kat Oct 6 at 9:17 AM
To Helpdesk
CC Deken tongeren@tenholternoordam.nl hendriksen@vandoorne.com Redactie Advocatie.nl

L.S.,

Ik ga niet bellen met ‘medewerkers Communicatie’ van de Orde zoals mevrouw Barendregt mij aan de hand deed want dat heeft geen enkele zin. Ik wil van de landelijk deken, W. Hendriksen, een toezegging dat de Orde mijn huidige advocaat in de zaak-Westenberg niet zal adieren/intimideren zoals dat is gebeurd met mijn vorige advocaten in deze zaak. Als ik deze toezegging over een week niet binnen heb, beraad ik mij op nadere stappen.

Met vriendelijke groeten,

Micha Kat

4 Replies to “DEKEN HENDRIKSEN ANTWOODT NIET – EN TREEDT OP VOOR HET KAMP-WESTENBERG”

 1. Het aandoenlijke is dat Micha echt denkt dat Deken Hendriksen überhaupt weet wie de kleine krabbelcrimineel en verfspuiter Micha Kat is.
  Die man heeft echt wel wat anders aan zijn hoofd maar de megalomane kobold Micha weet zeker dat hij vreselijk bang is voor Micha en zijn kleine vetes tegen de hele wereld.

  Gottegot, wat een deerniswekkend gedoe.

 2. Overigens lijkt me dat de Orde allang jouw verhaal tig keer heeft aangehoord, en uitleg gegeven van hoe en wat. En dat ze vervolgens geen indivduele zaken behandelen ( zie brief van maand geleden op je website) en vervolgens gaat Kat wederom lopen jengelen dat het aan de Orde ligt ……..

  Heb je last van altzheimer??

 3. “”niet zal adieren/intimideren zoals dat is gebeurd met mijn vorige advocaten in deze zaak””

  welke advocaten en op welke wijze zijn ze behandeld, graag dat uitschrijven per advocaat ……..

  Overigens als je zo verhaal op het internet plempt houd je dan ook in het achterhoofd dat je zelf ook niet zulke frisse handjes hebt. Betreft een aantal personen, zoals je rits versleten advocaten en andere passanten in je sprookjes.

  Overigens likt me niet dat de orde jouw praktijken kan overstijgen…….

Geef een reactie