DEMMINK BEHANDELD ALS LID VAN HET KONINKLIJK HUIS

HIJ MAAKT NOG STEEDS GEBRUIK VAN DE BEVEILIGER VAN HET MINISTERIE VAN JUSTITIE HOEWEL HIJ ‘GEEN BAAN MEER HEEFT’ * WORDT OOK DE AUTO MET CHAUFFEUR BETAALD DOOR DE BURGER? * DE AGENTEN DIE DE PEDOFIEL BESCHERMEN IN ELK GEVAL WEL

Ook wij waren aanwezig en je voelt dat er ook bij de rechtbank een bepaalde angst heerst voor Demmink. Hij wordt dan ook behandeld alsof hij een lid is van het koninklijk huis, waarvan wel eens gesuggereerd wordt dat hij daar gezamenlijke (misbruik)avonturen mee beleeft. LEES HET VERSLAG OP NIBURU.CO

4 Replies to “DEMMINK BEHANDELD ALS LID VAN HET KONINKLIJK HUIS”

 1. Het gaat trouwens al lang niet meer om Joris Demmink. Het gaat om de afgrijselijke corruptie in dit land. Het gaat erom dat pedo-onderzoeken van hogerhand kunnen worden stopgezet wanneer deze te dichtbij komen. Het gaat erom dat morgen jouw kinderen aan de beurt kunnen zijn.
  Aldus Niburu, die gelukkig een planeet verwacht die JD spontaan zal doen ontbranden.
  ====================================
  Nee het gaat erom dat internationaal een klein (!!!) clubje ‘dead inside pure evil’ de lakens uitdeelt aan een overgrote groep zich over fouten en gebreken schamende mensen, die geen notie heeft van deze ONDENKBARE “optelsom van ware krankzinnigheid”.
  Ze denken (en dit aangewakkerd door dit biologerende addergebroed) dat die ook fouten maken zoals zijzelf en dat zij zich ook schamen en berouw hebben achteraf. QUOD NON!

  Hier nog eens het HDR linkje met een praktische uitleg waar die angst vandaan komt:

  https://herstelderepubliek.wordpress.com/2016/06/03/friday-happy-hour-voor-joris-d/

 2. Uiteraard krijgen de integere ambtenaren-klokkenluider die geen onderscheid maken tussen wetsovertreders, maar wel een fijne neus hebben voor (geïnfiltreerde) psychopathische criminelen geen rechtskundige hulp en beveiliging in PB BV……..

  Verschil moet er wezen in PB’s SS psychopathocratie vermomd als “democratische rechtsstaat”.
  Dit alles als vazalstaat van het perverse Albion en haar dociele, moreel debiele krachtpatser kindje de USA.

 3. Vreest niet hen die wel het lichaam kunnen doden maar daarna niets meer doen kunnen, vreest eerder Hem die het lichaam kan doden en de ziel kan verderven in de hel.
  ====================
  Inderdaad deinst de diep zwarte, kuis verrotte kern van PB BV, dat zich naadloos aangesloten heeft bij de USA/GB massamoordenaars van Dresden, voor niets terug.

  Zoals het (immers vreesloze) psychopaten betaamt.

  Zelfs de president van de VS wordt ijskoud omgelegd als hij bijv. denkt Allen Dulles (eertijds “goede vriend” van onze totaal geschiffelde ‘corporate’ huispsycho PB) te kunnen weerstaan/ontslaan.

  Tot zover de “democratische rechtsstaat” ge(mis)leid door als een monoliet samenwerkende ‘adapted compensated psychopaths’.

 4. Als alle turken starks visum vrij kunnen reizen. Dan kunnen die getuigen toch ook zonder problemen deze kant op komen. Of zie ik dat dan vekeerd.

Geef een reactie