3 Replies to “DEMMINK EN TEEVEN IN 2011 DRIE DAGEN SAMEN IN HOTEL IN BELGIE, MET DERDE”

 1. “”Zijn dagen vult hij met het uitpluizen van de seksuele netwerken en zoekt hij schreeuwend hulp voor de erkenning van dat werk. Hoewel we de authenticiteit van Van de Luitgaarden en zijn achtergrond volledig vertrouwen, hebben wij geen kennis genomen van zijn materiaal en daarmee geen zicht op de kwaliteit en waarde van zijn onderzoek.

  Cafe Weltschmerz””

  Overigens heer Kat wat is er zo spraakmakend dat Demmink en Teeven + derde persoon in een hotel verbleven???

  Was er toevallig een congres of iets dergelijks??
  Dat Teeven ooit een verkondiging deed aan jouw zegt in dit verhaal ook niks, aangezien het mogelijk is dat hij zijn verkondiging gewoon heeft uitgevoerd.
  Als dat vervolgens op niks uitliep dan zij het zo, en is er geen belemmering om met Demmink Belgie te bezoeken.
  Overigens misschien stel je te veel waarde aan dat soort uitspraken, en was Teeven al lang en breed geinformeerd en kon er weinig mee, en om vervolgens van jouw gejengel af te zijn zegde hij jouw het een en ander toe.

  Overigens had de dame in dit fragment wel effe wat meer vuur aan de schenen van de man kunnen werpen, hoeveel aannames zitten er in zijn onderzoek naar Demmink verwerkt???

  In hoeverre is hij zich machtig om daadwerklijk te kunnen aantonen dat zijn mail is geblockt door een overheid, hetzelfde gaat op voor dat auto verhaal, er zijn tig mogelijkheden waardoor dit zo lijkt en de man bepaalde aannamens erbij opgebouwt uit eerdere story s eventueel van anderen betrokken.

  En in hoeverre heeft hij oog voor een pot goud, aka hij heeft zijn 65.000 erdootheen gejast, en zit vervolgens weer in de problemen en ziet hier een oplossing door dit verhaal door te zetten???
  Lijkt me een gezonde vraag ……..

  Een “””complot”” website kan evenwel een technische storing verkopen aan zijn trouwe bezoekers als gehackt door de overheid ….. terwij er gewoon een technisch mankementje in Ijsland voor problemen zorgde.

Geef een reactie