DEMMINK-MAFIA BEHEERST NIET ALLEEN DE RECHTERLIJKE MACHT, MAAR OOK DE TV: DR. PHIL

JUIST VOORDAT DE SCHOKKENDE ELITE-PEDO-UITZENDING VAN DR. PHIL BIJ RTL ZOU KOMEN, WORDT HET COMPLETE PROGRAMMA GESCHRAPT

[wp_ad_camp_1]

De Amerikaanse talkshow Dr. Phil is sinds deze week niet meer te zien op de Nederlandse televisie. RTL is na jaren gestopt met de uitzendingen van de beroemde tv-psycholoog. RTL heeft naar eigen zeggen ‘andere keuzes gemaakt in de programmering’. Sinds maandag worden op de uitzendtijden van Dr. Phil herhalingen uitgezonden van andere RTL-programma’s. Zo verscheen maandag een uitzending van Extreme bruiden op televisie en wordt dinsdag Helemaal het einde herhaald.

2 Replies to “DEMMINK-MAFIA BEHEERST NIET ALLEEN DE RECHTERLIJKE MACHT, MAAR OOK DE TV: DR. PHIL”

 1. De urgentie (!) van wat ik al decennia zeg lijkt niet echt door te dringen tot de (medeplichtige/medeplichtig gemaakte) goegemeente.

  Zoals ook Victor Gregg in bovenstaand filmpje zegt (overigens neem ik de ‘blokes’/knullen in de vliegtuigen wel wat kwalijk, want dergelijke onmenselijke/immorele/onmilitaire orders dienen ook en juist op die leeftijd principieel te worden geweigerd, ook al zullen velen niet geweten hebben dat Dresden bovendien op dat moment al maanden een groot en uitpuilend vluchtelingenkamp was): Bepaalde gruwelen worden door de hersenen niet meer opgenomen. Er wordt teruggeschakeld naar blanco of zoiets.

  Daar zal Dr. Phil nu ook wel achter komen bij dit verhaal (de gruwelmoordenaars van Dresden in hun vrije tijd na de oorlog zeg maar).

 2. Raaaaaarrrrr dat ze er net nu mee stoppen.

  Hopelijk kan het allemaal bewezen, bewezen en nog eens bewezen worden. En dan gebeurt er nog niets in psychopathocratie PB BV en de (ei)landen van de duivelse EIGENAARS daarvan……..

  Het onderstaande kan keihard (!) bewezen worden, maar er gebeurt niets mee, want: ‘You can’t argue or bargain with psychopaths’ = ze moeten UITGENOMEN worden, door dappere mannen die hen tegen de grond werken en afvoeren naar de hersenscanner!!!

  https://m.youtube.com/watch?v=LtDZpHiUVBw

Geef een reactie