DEMMINK-SPOOK WAART DOOR NEDERLAND: NA ‘MYSTERIEUZE’ BABY-LIJKJES NU ‘MYSTERIEUS’ ADVOCATEN-LIJK

OPNIEUW: DE MOORD OP DE TURKSE (EX)-ADVOCAAT HAYDAR ZENGIN HEEFT NIETS TE MAKEN MET DE ZAAK-DEMMINK EN DAAROM MAG DAT BIJ VOORBAAT NIET WORDEN ONDERZOCHT OF ZELFS WORDEN GENOEMD * WAAROM MAAKTE ZENGIN ZIJN ADVOCATEN-STAGE NIET AF? * WOORDVOERDER IN ZAAK-ZENGIN IS DE DEMMINK-ADVOCAAT BAS MARTENS, MAAR DAT ZEGT VERDER NIETS HOOR!

[wp_ad_camp_1]

De lijken van baby’s vallen uit de lucht als dode vogels. Ministers van Staat worden in hun eigen huis afgeslacht en verminkt, politici doorzeefd met kogels, kinderen op boten aan stukken gesneden en gefilmd; Friese vrouwen in weilanden met doorgesneden strotten frontaal en anaal verkracht, een filmmaker op straat met een mes in zijn borst, peuters gevierendeeld en gedumpt in de plomp en nu dan weer een advocaat afgeslacht. Een Turkse advocaat nog wel. Maar verder alles kits achter de dijken. Zolang de naam Demmink maar niet wordt genoemd. Wel opvallend dat we recent in het artikel over de MH 17-onderzoeker Fred Westerbeke nog spraken van een van de meest schimmige en explosieve dossiers uit de Nederlandse crime-geschiedenis, dat van de ‘lekkende Turkse tolk’. Zengin was ook een Turkse tolk. Gevaarlijk vak in het Nederland van Demmink, Turkse tolk. Mysterieus, de moord op Zengin. En daar laten we het voorlopig maar even bij.

5 Replies to “DEMMINK-SPOOK WAART DOOR NEDERLAND: NA ‘MYSTERIEUZE’ BABY-LIJKJES NU ‘MYSTERIEUS’ ADVOCATEN-LIJK”

 1. Zou hij tijdens zijn stage iets hebben ondekt aangaande fundamenteel foute activiteiten van ijskoude psychopaat in toga mr. H.A.A.G. Vermeulen, raadsheer bij de Centrale Raad van Beroep en deze na jaren van vervolgonderzoek hebben gedreigd met het Europees Hof voor de Rechten van de Mens 🙂 🙂 🙂

  Zou deze vervolgens het psychopaat-vijandelijk projectiel genadeloos hebben uitgeschakeld naar het voorbeeld van zijn idool, de Führer van het illegaal verzet te Londen?

  Of nee, ‘never mind’: ‘The law does not apply to psychopaths’ dus H.A.A.G. Vermeulen blijft ondanks alles gewoon zitten waar ie zit en verder op de mensheid inhakken als een verbeterde Roland Freisler onder een redelijke en zoetgevooisde dekmantel:

  ‘Beware the soothing voice, the voice of 2 + 2 = 5 reason’

 2. Speculaties. Inderdaad mysterieus. Joyce de la Bruyère is ook nog zoiets.

  Zou hij zijn stage in Wassenaar hebben afgebroken, omdat hij heeft ingezien dat de burger conform de in de 90’er jaren ingevoerde Algemene Wet Bestuursrecht in PB BV, zoals het een verholen SS moordenaars-vazalstaat van de krankzinnige gruwelmoordenaars van Dresden, de USA/GB, betaamt, geen enkele kans maakt (zoals immobiele patiënten in ziekenhuizen van AZG)?

  Zou hem dit als integer intelligent menselijk individu dusdanig fundamenteel tegen de borst hebben gestoten, dat hij zijn stage heeft laten verlopen?

  Ook mooie speculatie….

 3. Grappig! Die betaalde kracht van het Ministerie van Vuiligheid en Jastitie, of van de AIVD of weet ik veel maar in elk geval die betaalde kracht Poes Mis heeft nog niet gereageerd. Staat zeker nog in de file. Thuiswerken lijkt mij dan toch prettiger, of misschien doet hij dat al, maar is nog niet opgestaan, de luilak.

  1. Je ziet het goed, Aad Vis, ik word net zo vorstelijk betaald door Joris Demmink als Micha indertijd door de familie Poot. Voor een paar centen zijn Micha en ik bereid onze eigen moeder te vermoorden.

Geef een reactie