3 Replies to “DEMMINK WEER TOP TRENDING: NU DOORPAKKEN! HET EINDE VAN DE SADO PEDO-NETWERKEN NADERT MET RASSE SCHREDEN!”

  1. Je wordt maar niet uitgeleverd M.K.? (criminelen zet je altijd met hun initialen) Misschien dat de Ierse Justitie achter je staat? Dat ze het schandalig vinden wat de Nederlandse Justitie doet en gedaan heeft? Als je in onze democratie hiero nog maar opkomt voor je vrijheid wordt je al de hersens ingeslagen, demonstreren is een goed recht maar niet voor je vrijheid, ben je nou helemaal gek geworden? Neerknuppelen , wegspuiten zulke Burgers!

  2. Docu van Netflix aangaande de “Night Stalker” maar eens tot het einde bekijken (en niet meteen accepteren dat de niet werkende noodknop bij de tandarts een *”foutje”* van de politie was….).
    Probeer je dan voor te stellen dat deze ‘pure evil’ mindset zichzelf beter onder controle heeft en weet te sturen (afziet van simpele directe bevrediging van de moordlust e.d.) tot zekere samenwerking met gelijkgestemden in staat is en in maatpak met dito schoenen en een hogere/wetenschappelijke opleiding, de overheid weet te infiltreren en (elkaar op machtsposities manipulerend) om te bouwen en uiteindelijk de “atoomknop” in handen krijgt.
    The greater the psychopaths influence, the greater harm done…….
    Nou…’sweet dreams’ dan maar !

Geef een reactie