DEMONISERING DOOR NRC HANDELSBLAD: EMAIL AAN ADVOCAAT NRC

WAAROM ZOU EEN KRANT ALS NRC HANDELSBLAD EEN EX-WERKNEMER DEMONISEREN OP DE MEEST SCHANDALIGE WIJZE EN ZIJN LEVEN WILLEN VERWOESTEN? * IN WIENS OPDRACHT HANDELT LUX ET LIBERTAS? * GAAT MICHA’S ADVOCAAT DE KWALITEITSKRANT DAGVAARDEN? * NA DEMONISERING PIM FORTUYN LOOPT NRC HANDELSBLAD OPNIEUW TEGEN RECHTZAAK AAN WEGENS COLLABORATIE

[wp_ad_camp_1]

Micha Kat 21-1-2016
Aan: Jens.van.den.Brink@kvdl.nl CC: stapel@stapeladvocatuur.nl, hoofdredactie@nrc.nl

Geachte heer Van den Brink (foto), beste Jens,

Mijn advocaat mr. Stapel en ik proberen nu al maanden duidelijkheid te krijgen over wat nu precies de relatie is tussen Herman Bolhaar, de voorzitter van het College van PG’s van het OM, en Marcel Haenen, journalist bij NRC Handelsblad. Deze relatie is van groot belang voor het vaststellen van eventuele onrechtmatigheid in de berichtgeving van deze krant over mij. Ondanks verwoede en herhaalde pogingen bij zowel NRC als Bolhaar kwam er geen antwoord. Kunt u dit antwoord thans aan mij geven?

Tevens zouden wij graag van u vernemen hoe de zinsnede ‘dat is vernomen in opsporingskringen’ in het artikel van Haenen dat met name uiterst schadelijk was voor mij

http://www.nrc.nl/nieuws/2013/01/19/publicist-micha-kat-vast-voor-bedreiging-advocaat-jasper-s

precies moet worden begrepen, zulks temeer daar dit ‘vernemen’ zo ongeveer real time tegelijkertijd plaatsvond met mijn arrestatie. Hoe heeft Haenen vernomen van mijn arrestatie? Waar bevond hij zich op dat moment?

Tenslotte zou ik graag willen weten waarom Haenen zo uitvoerig heeft bericht over mijn arrestatie -ook nog eens op basis van een niet-bestaand ‘delict’- maar zweeg toen ik werd vrijgesproken:

http://www.destentor.nl/regio/deventer/micha-kat-vrijgesproken-van-bedreiging-advocaat-1.3775059

Dit lijkt niet te rijmen met objectieve belangstelling voor mijn persoon en mijn zaken.

Ik verneem gaarne zo spoedig mogelijk.

Met vriendelijke groet,

Micha Kat

5 Replies to “DEMONISERING DOOR NRC HANDELSBLAD: EMAIL AAN ADVOCAAT NRC”

 1. Overigens wat was de onderbouwing van de rechter aangaande je vrijspraak in het verhaal Jan Vlug, aangezien het artikel van de Stenor niet zoveel body heeft.

  En was dit overigens de eerste zaak van de reeks opvolgende grappen en grollen van je??

 2. Overigens Kat hoe heb je destijds gedragen tussen je ontslag en het desbetreffende artikel?

  Heb je tig stalk telefoontjes gepleegd …… zoals je bij andere dat ook hebt gepleegd van vroeg in de morgen tot laat in de middag om de mensen daar te jennen. Tot vervelends aan toe lopen mailen enz enz enz.

 3. “”WAAROM ZOU EEN KRANT ALS NRC HANDELSBLAD EEN EX-WERKNEMER DEMONISEREN OP DE MEEST SCHANDALIGE WIJZE EN ZIJN LEVEN WILLEN VERWOESTEN? *””””

  En dat vraagt een zekere Kat …….

  Overigens lijkt me dat Kat nog wat te goed heeft, aangezien Kat na zijn dienstverband zich ook niet zo heilig heeft gedragen ten aanzien van de NRC.
  Overigens geen idee of dit meespeelt vanuit de NRC, ik neem aan dat niet iedereen het achterlijke racune gedrag van Kat bezit, wat hij tevens botviert op de Telegraaf waar hij evenwel eruit is gekickt.

 4. Als Micha zo vrolijk denkt te kunnen kraaien dat hij ‘wint op alle fronten’ blijft onduidelijk waarom hij zulke zielige klaagbrieven stuurt aan zijn juridische slachtoffers.

 5. Zoals verwrongen ‘kopje van Lombroso’ Omzigt van het CDA onlangs liet zien, worden bij het informeren van de kamer van regeringszijde vele bladzijden compleet zwart gemaakt.

  Hij acteerde voor het publiek zogenaamde verbolgenheid hierover, maar zit er zelf uiteraard middenin.

  Als je de CDA-fractie namelijk onwelgevallige vragen stelt, dan proberen ze van jou een zwarte bladzijde te maken, door niet terug te bellen, de telefoon op de haak te smijten, email niet te beantwoorden enz. enz.

  Zoals criminelen dat plegen te doen.

Geef een reactie