DEN HELDER, KOEN SCHUILING EN HET ROB SCHOLTE MUSEUM (2)

DE HELE HORROR-RAADSVERGADERING WAARIN KOEN SCHUILING EN ZIJN LAKEIEN DANSEN OP DE LIJKEN VAN ROB SCHOLTE EN ZIJN GEZIN IS TE ZIEN OP DE -VOLGENS DE SCHUILING-KLIEK- ‘AFSCHUWELIJKE, MISDADIGE LASTER-WEBSITE‘ VAN HET ROB SCHOLTE MUSEUM * HET PROBLEEM VOOR SCHUILING CS. IS DAT HUN CRIMINALITEIT VAST STAAT TERWIJL SCHOLTE LELIEBLANK IS

[wp_ad_camp_1]

5 Replies to “DEN HELDER, KOEN SCHUILING EN HET ROB SCHOLTE MUSEUM (2)”

 1. Interessant aan dit verwarde betoog van Micha is hetgeen hij meldt over zijn asielprocedure. Het is nagenoeg zeker dat IJsland dit asielverzoek zal afwijzen omdat het een diplomatieke rel riskeert als men de absurde gronden die Micha aanvoert zou erkennen. Dit wordt dus snel afgewezen en Micha wordt op het vliegtuig gezet naar Nederland waar hij subiet wordt gearresteerd.
  Micha loopt dus in een val die hij zelf heeft opgezet.

  1. ” Interessant aan dit verwarde betoog van Micha is hetgeen hij meldt over zijn asielprocedure. Het is nagenoeg zeker dat IJsland dit asielverzoek zal afwijzen omdat het een diplomatieke rel riskeert als men de absurde gronden die Micha aanvoert zou erkennen. Dit wordt dus snel afgewezen en Micha wordt op het vliegtuig gezet naar Nederland waar hij subiet wordt gearresteerd.
   Micha loopt dus in een val die hij zelf heeft opgezet.”

   Mispoes!

 2. HET PROBLEEM VOOR SCHUILING CS. IS DAT HUN CRIMINALITEIT VAST STAAT TERWIJL SCHOLTE LELIEBLANK IS
  ———————–
  Het lijkt wel Bernhard en Wilhelmina, maar ‘nevermind, go on….the law does not apply here’.

  Bij dit dynamische duo geldt ook:

  ‘Beware the calm soothing voice, the voice of reason’.

  Psychopaten zijn, behalve dat afspraken met hen het papier niet waard zijn, waarop ze zijn geschreven, sterk op procedures gericht, waarachter ze zich kunnen verschuilen:
  “De procedure zegt dat alle Joden of alle brildragers fysiek moeten worden vernietigd of dat witte fosfor op een vluchtelingenkamp vol met kinderen moet worden afgeworpen en daar houden wij ons keurig aan.” Niks mis mee dus.

  “En laat je nu niet voor het karretje van Scholte spannen” 🙂 🙂 🙂 …….(een creatieve en kunstzinnige man, die ons een uniek museum schenkt en die zijn benen moet missen door een ijskoude aanslag met een handgranaat……maar ‘nevermind, go on’).

Geef een reactie