DEN HELDER, KOEN SCHUILING EN HET ROB SCHOLTE MUSEUM (4)

VANAVOND 19:00 UUR ROA 6 MAAR MICHA HEEFT LIEVER NIET DAT JULLIE GAAN LUISTEREN… TOO PAINFULL * OOK BIJ VOORKEUR NIET DEELNEMEN IN DE CHAT, BEHALVE DAN ALS U EEN TROL BENT DIE MICHA KAPOT WIL MAKEN EN WIL RIDICULISEREN!

[wp_ad_camp_1]

3 Replies to “DEN HELDER, KOEN SCHUILING EN HET ROB SCHOLTE MUSEUM (4)”

 1. ….als die hem in 1945 terecht niet erkenden als wettelijk bevoegd gezag en niet met de Dresden ‘psy-op’ mee wilden doen, hen er bijv. van beschuldigend (bijv. terwijl ze korter waren dan 1.70 meter…..) dat ze in Dresden als Nederlander bijv. in 1944 lid waren geworden van de (kort voor de oorlog opgeheven) Reiter SS.
  ———————-
  Probeer je voor te stellen hoe “leuk” dit in 1945 was: De grote Nederlandse verzetsheld te Londen, die jou ‘completely flabbergasting’ ervan beschuldigt in 1944 te Dresden als Nederlander lid te zijn geworden van de Reiter SS.

  Alle onverbeterlijke baatzuchtige hielenlikkers binnen het amtenarenapparaat zoals Lambertus Neher, springen ogenblikkelijk in de houding en de uitgehongerde bevolking staat vanuit de onderbuik meteen klaar met een emmertje pek en een zak veren en een grote grasschaar om je kaal te scheren en daarna de Groningse knollenvelden in te jagen.

  Ziehier de empathie van onze enige echte verzetsheld Prins Bernhard en eigenlijk ook die van de “Vader des Vaderlands”….gezien het monolitische van de ‘pure evil alien mindset’.

 2. Jij bent er ook pas laat klaar mee…..

  Prins Bernhard schopte ijskoud jeugdige, Charles Dickens intelligentie/kwaliteit (voorheen van levenslust en creativiteit blakende) “overlevenden” van bijv. Centrum-Dresden, ambtenaren die -NORMALITER NODELOOS!!!- daar PRECIES wettelijk verplicht terecht waren gekomen, omdat deze Nazi juridisch-referendaris Nederland als vazalstaat in handen had gespeeld van Hitler, de straat op, als die hem in 1945 terecht niet erkenden als wettelijk bevoegd gezag en niet met de Dresden ‘psy-op’ mee wilden doen, hen er bijv. van beschuldigend (bijv. terwijl ze korter waren dan 1.70 meter…..) dat ze in Dresden als Nederlander bijv. in 1944 lid waren geworden van de (kort voor de oorlog opgeheven) Reiter SS.

  Een dergelijke ijskoude ‘pure evil’ optelsom van WARE krankzinnigheid moet je je beginnen voor te stellen……..en ieder (in openbare dienst of – bestuur geïnfiltreerde) psychopaat vertoont gelijksoortig gedrag!

  Zouden ze nu een 58-jarige kunstenaar als Rob Scholte, die door een shockerende aanslag (met 1 piepkleine handgranaat met 100 gram springstof erin) beide benen moet missen, níet ijskoud de straat op schoppen?

  Psychopaten kun je alleen stoppen, door op deze gruwelijk uitpakkende ABERRATIE te testen en deze MOORDROBOTS uit te nemen!!!

Geef een reactie