DEZE 2 RECENTE GEBEURTENISSEN MOETEN BIJ IEDEREEN ALLE ALARMBELLEN SUBIET DOEN RINKELEN

BREAKING LAATSTE NIEUWS: POETIN GEEFT TRUMP EEN TEKEN DAT HIJ AAN ZIJN KANT STAAT BIJ DE KOMENDE CONFRONTATIE MET DE NWO

DE MSM DIE AL JARENLANG IN VRIJE VAL ZIJN WAARIN STEEDS MEER WAARHEID WERD INGERUILD VOOR LEUGEN HEBBEN NU HET NIVO BEREIKT WAAROP LETTERLIJK WORDT GEZEGD: WIT IS ZWART, DE HEMEL IS GROEN EN HET GRAS IS BLAUW * BEKIJK ONDERSTAANDE VERBIJSTERENDE VIDEO * DE ANDERE GEBEURTENIS: DE AANVAL VAN PRESIDENT MACRON OP DONALD TRUMP WAARIN HIJ STELT DAT ‘NATIONALISME VERRAAD IS VAN PATRIOTISME’ -OOK HIER ALLE WETTEN VAN HET VERSTAND EN DE LOGICA TARTEND (ZIE ONDER DE VIDEO VOOR UITLEG)

Lees hier over de directe en absoluut unieke en keiharde aanval van Marcron op Trump. Wat is hier aan de hand? Dit is een directe oorlogsverklaring van de NWO en de Bilderbergers aan de VS onder Trump. Toen de verkiezingen van 2016 hun plannen voor een snelle implementatie van de NWO dwarsboomden hebben ze het twee jaar aangezien en gekeken of ze Trump via intimidatie en obstructie alsnog in de agenda van de Bilderbergers konden dwingen, maar nu is het genoeg geweest en wordt er hardball gespeeld. Marcron zei gisteren direct in het gezicht van Trump: wij accepteren jouw visie niet en zijn bereid oorlog tegen de VS te voeren om jullie te vernietigen. Dat laatste zei hij nota bene vrijwel letterlijk aan de vooravond van de plechtigheden toen hij opriep tot de vorming van een ‘Europees (lees: Bilderberg) leger mede tegen de VS’. In dit verband is het veelzeggend dat Poetin Trump bij de begroeting op deze historische gelegenheid een thumbs up gaf zoals te zien is op de video in deze link. Hij zegt daarmee duidelijk: ik sta aan jouw kant en niet aan die van Macron en de NWO. In het licht van deze constateringen moeten we ook de desperate pogingen interpreteren van de democraten de verloren verkiezingen in de VS alsnog naar zich toe te trekken via fraude: op deze manier willen ze Macron en de globalisten te hulp komen in de oorlog tegen Trump en de ‘nationalisten’. Opvallend is ook de prominente positie van Mark Rutte in dit hele spel zoals duidelijk blijkt uit de prominente positie die hij inneemt op het podium van de Bilderberg-wereldleiders in Parijs.

Tot slot de vraag hoe dit allemaal gaat aflopen. Onze voorspelling is dat Trump en de nationalisten een glorieuze overwinning gaan behalen. Dit blijkt uit de volgende omstandigheden:

1. Macron probeert zich op te werpen als de leider van de Bilderbergers in de strijd tegen Trump, maar zijn thuisbasis stort volledig in elkaar. De Fransen staan op het punt hem te lynchen. Door zich op te werpen als leider van de NWO vervreemdt hij zijn eigen volk alleen maar nog verder en dat zal hem noodlottig worden nog voordat hij ergens aan toe komt.

2. Overal ter wereld zijn de krachten van het nationalisme en Trump in opmars en keert het volk zich tegen de Bilderbergers Alleen in Nederland is dat nog nauwelijks te zien dankzij de verradersrol van Geert Wilders zoals door Micha eerder uiteengezet in deze video:

Binnen de EU hebben de nationalisten onder leiding van Orban, Le Pen en Salvini inmiddels bijna de overhand. Als Le Pen wint van Macron bij de verkiezingen voor het Europees Parlement in mei, is het einde Macron.

3. De geloofwaardigheid van de MSM is dusdanig aangetast (zie de video bij dit stuk) dat ze niet meer bruikbaar zijn voor de Bilderbergers. Zonder MSM kunnen ze hun doelen niet bereiken. Er worden nu panische pogingen ondernomen de MSM te redden door de nieuwe en de waarheids-media uit te schakelen, maar die komen te laat en zullen geen succes hebben.

4. De Bilderbergers zijn reeds in paniek omdat ze inzien dat ze gaan verliezen. Hierdoor wordt hun gedrag alleen maar repressiever en extremer -waardoor ze alleen maar nog meer mensen tegen zich in het harnas jagen. Dit is op kleine schaal duidelijk te zien in het drama in ons land rond de ‘blokkeer-Friezen’ waar het bizarre en repressieve vonnis tegen Jenny Douwes er alleen maar voor zorgt dat het verzet sterker wordt.

4 Replies to “DEZE 2 RECENTE GEBEURTENISSEN MOETEN BIJ IEDEREEN ALLE ALARMBELLEN SUBIET DOEN RINKELEN”

 1. De normale mens staat volkomen vreemd tegenover de hem/haar *proactief (!) doodsvijandelijke* ALIEN (vandaar) MINDSET.
  Uit deze forum reactie blijkt dat weer, alsmede dat psychopaten elkaar internationaal het balletje toespelen en dat sancties alleen de normale bevolking treffen:

  ———————
  I have never really understood Russia in going along with US in sanctioning North Korea.

  Here you have US who has been bashing Russia with sanctions left right and center and Russia on the other hand is helping the US to sanction other countries ?! 
  I just don’t get it.

  This in my eyes make Russia a semi US vassal state under Putin and Putin needs to stop this fuckerry.
  ———————

 2. Prik toch eens wat dieper door de oppevlakte:

  Zonder psychopatentest (om te beginnen) voor overheidsdienaren en bestuurders/politici, komen we geen steek verder richting normalisering van de menselijke samenleving, nationaal en internationaal.

  Heb je de film “Das Boot” wel eens gezien, waar de U96 beschadigd en volgestroomd met duizenden liters zeewater op een diepte van 280 meter op de zeebodem ligt en waar de kapitein/”Kaleun” zegt….nadat de reparaties op het nippertje voltooid zijn: “Das Wasser MUß raus, es MUS” (want anders komen ze ondanks de reparaties nooit meer boven).

  Zo is het ook met (uitsluitend logisch = moreel debiele) intelligente en (voor succes als psychopaat met name belangrijk!) voldoende gecontroleerde ‘adapted compensated’ psychopaten zoals eertijds Willem van “Oranje” (om te beginnen een gestolen naam, door ijskoud illegaal huwelijk) die de overheid hebben geïnfiltreerd en overgenomen:

  “Es MUß *ZUERST* raus, es MUß”
  ______________________________

Geef een reactie