7 Replies to “DID MARK RUTTE KILL HALBE ZIJLSTRA, HIS FORMER MINISTER OF FOREIGN AFFAIRS?”

 1. Het laatste wat ik van Halbe Zijlstra heb gehoord is dat omdat hij wat domme dingen heeft gedaan nu voorlopig onder de radar wil blijven en in Ierland verblijft in obscure schimmelpensionnetjes. Of ben ik nu met iemand anders in de war…?

  Misschien is hij wel de geheime lover van Maud Oortwijn, en liggen ze samen in één graf, terwijl Rutte er met de 9,5 ton vandoor is die haar huis heeft opgebracht.

  Maar, alle gekheid daargelaten; jij begrijpt toch ook wel hoe jij straks voor lul staat als na een zekere afkoelperiode Halbe opeens weer opduikt in de lokale politiek of zo (of misschien wel bij Putin), en jouw gezwets daarmee voor de zoveelste ontelbare maal door de mand valt?

   1. Maar WIE is het?

    A) Een nieuwe getuige die weet waar Necet Temirci zijn nieuwe stalksters van nieuwe gezichten heeft voorzien.

    B) Zusje van Yehoedi dat zich geselecteerd verontwaardigd verdedigt van niets te weten waar het hoeridisch geroofde miljoen van Dankbaar is gebleven.

    C) Maud Oortwijn die na een maanden lange isolatie in alle beperkingen binnen een GGZ instelling op het punt van breken staat tegenover ‘onze’ kreuninklijke doodseskaders der martelhitsige neporanjes.

 2. Aks vanzelfsprekend gaat niemand u een foto van Halbe Zijlstra toezenden.

  Het verbaast mij bovendien dat iemand die al jaren in een Engelstalig gebied woont, zelf het Engels zo slecht beheerst. Verkeerde klemtonen, verkeerd woordgebruik, hondsberoerde grammatica. U heeft overduidelijk amper tot geen contact met de maatschappij waarin u leeft, anders had u niet zo staan hakkelen.

Geef een reactie