DISCUSSIE: MOETEN DE 06-NUMMERS VAN VAN CANN EN GELAUFF OP DE SITE?

HEEFT HET NEDERLANDSE VOLK HET RECHT DE ZWENDELENDE EN -OP KOSTEN VAN DE GEMEENSCHAP- LIEGENDE NOS-TOP TER VERANTWOORDING TE ROEPEN? * LEUGENS EN MANIPULATIES VAN NOS STAAN VAST: IS DAT ACCEPTABEL? * WAAROM BESCHERMT DE NOS KINDERVERKRACHTERS EN OORLOGSHITSERS -MET DUIZENDEN DODEN TOT GEVOLG? * IS HET ACCEPTABEL DAT DE NOS-TOP WEIGERT VERANTWOORDING AF TE LEGGEN EN HOOGHARTIG DE HOORN OP DE HAAK SMIJT? * MAG MARCEL GELAUFF, RIANT BETAALD DOOR DE BURGER, SAMENSPANNEN MET JUSTITIE OM MICHA DE CEL IN TE MOFFELEN EN MEDEWERKERS ONDER DRUK TE ZETTEN AANGIFTE TEGEN MICHA TE DOEN ZOALS HIJ DEED MET JEROEN DE JAGER?

Als we -we willen zorgvuldig opereren met een groot draagvlak- honderd mensen hebben [via een posting op de site of een mail via de contact-functie] die vinden dat de 06-nummers van Giselle van Cann en Marcel Gelauff openbaar moeten worden gemaakt, gaan we dat doen. Dan kan iedereen deze mensen persoonlijk vragen hoe het is gesteld met hun journalistieke integriteit en hun opvattingen over waarheid en eerlijkheid. Met name Gelauff heeft het bont gemaakt door zijn samenspanning met justitie tegen Micha. Weten we nog dat Lidwien Gevers tijdens de Demmink/Rolodex-verhoren in Utrecht een interview afnam met Micha maar dat Gelauff weigerde dat uit te zenden? Het is maar een van de voorbeelden waarmee kan worden bewezen dat Gelauff wel degelijk banden onderhoudt met de pedo-netwerken -een uitspraak waarom Micha is veroordeeld tot 10 maanden cel. Nog ernstiger is het kaltstellen van Jeroen de Jager als Demmink-onderzoeker. De Jager heeft dat onder ede verklaard. Het is tijd voor de grote afrekening met de NOS. Maar dat doen we alleen met jullie steun!

6 Replies to “DISCUSSIE: MOETEN DE 06-NUMMERS VAN VAN CANN EN GELAUFF OP DE SITE?”

 1. Het zal nog een hele kluif worden om 10 mensen te vinden die bereid zijn Micha te volgen in zijn trieste pogingen tot fascistoide intimidatie van journalisten.
  Van de anderhalve man en een paardenkop die reageren op zijn site beschouwt de overgrote meerderheid Micha als een gevaarlijke en geesteszieke idioot.

 2. “”Weten we nog dat Lidwien Gevers tijdens de Demmink/Rolodex-verhoren in Utrecht een interview afnam met Micha maar dat Gelauff weigerde dat uit te zenden? Het is maar een van de voorbeelden waarmee kan worden bewezen dat Gelauff wel degelijk banden…….”” ”

  Waar is je bewijs dat Gelauff hier debet aan is, kan het niet zo zijn dat je hier zelf schuldig aan bent en in het intervieuw zat te raaskallen en vervolgens je zelf eruit hebt gewerkt. Als je destijds op de zelfde wijze je zaken benomet zoals op deze website lijkt me het niet zo vreemd dat je pagina s niet haalt.

  Overigens lijkt mij niet dat jij de enige bent waarvan zaken zijn geweigerd en dus anderen evenwel weleens niets is geplaatst.
  Maar nee Kat kan alleen vanuit zijn racune redeneren.

  Hoe zit dat overigens met je geroeptoeter qua overwinningen en sterke zaken met je advocaat ,,,,,,,,,,,, of blijkt het toch anders te zijn en heb je geen poot om op te staan en blijf je vervolgens door jengelen vanuit je luxe hotel in Ierland.

  1. Valt nog mee dat je in elk geval erkent dat Gevers mij heeft geinterviewt!!! Je gaat vooruit, WCS!!!
   En dat van dat ‘luxe hotel’…. bedoel je die hostels waar ik maanden verbleef in Dublin?

  2. Proef bij wcs een soort dwingende noodzaak .. als van het jongetje hansje brinker aan de dijk maar dan dat van wcs met te veel gaatjes …óf the weinig vingertjes wegens nagelbijten?

   Ergo Bewijs ..de Website wordt door deez en geen Wél Serieus Genomen!
   Zullen die heroinehoeren(of ondertussen verarmde breezerhoeren?) wel zijn dan I Guess?

   Wat general education.. van onder naar boven lezen want regering placht me naast regelmatig te locken ook te saboteren met mijn tweets ondersteboven te laten verschijnen om ze onleesbaar te maken en verhaal te saboteren.
   https://twitter.com/charlesfrith/status/677789102687821824
   https://twitter.com/SputnikInt/status/677667117324304384

 3. We who strike the enemy where his heart beats have been slandered as ‘baby killers’ … Nowadays, there is no such animal as a noncombatant. Modern warfare is total warfare.

  — Peter Strasser
  ===========================
  Bovenstaand soort morele debielen worden geschraagd door PB BV (w.o. NOS, RVD, Rijksuniversiteit Leiden, Landelijk Parket etc.).

  Je kunt dat met gelijke munt ‘of sorts’ proberen terug te betalen, of blijven aandringen op een algemene proactieve psychopatentest (internationaal).

  Voorkomen is beter dan genezen.

  1. Klopt @DSR..de laatste oproep onze Babies te vermoorden door wat vuige israelische rabbis kostte in Europa 421 Babies en Kinderen het Leventje! De auteurs van de “the king´s torah”! Oa die rattejongetjes als tristan van der vlis en de belgische Baby slasher kim de wilde behoorden er toe!

   Peter strasser is zo verre Fout dat die warfare enkel maar lafste eenzijdig assymetrische sluipmoord warfare is scheinheiligst in Vredestijd ook nog …tegen zwakken en Kinderen! Als er Symmetrie aan te Pas gaat komen zijn die lafste der lafste joden onmiddelijk als eersten altijd wég met hun Baby ram dicks tussen de staken…en komen als ratten later wel weer terug om de warme lijken te schenden. Kunnen naar de komst van hun messiach wel fluiten dus!

Geef een reactie