DIT DOEN MARK RUTTE, EDITH SCHIPPERS EN JORIS DEMMINK MET ONS…

LAATSTE NIEUWS: KILLER-VACCINS WORDEN NU OVERAL TER WERELD VERPLICHT, TE BEGINNEN IN CALIFORNIE * EDITH SCHIPPERS ZAL SPOEDIG VOLGEN * WIE STOPT DE BILDERBERG-MASSAMOORDENAARS?

… EN ZE KOMEN KLAAR VAN GENOT TERWIJL ZE ONS UITMOORDEN, VERKRACHTEN EN LEEGPLUNDEREN. HET GAAT NU SNEL. DE LAATSTE WEKEN ZIJN INGEGAAN WAARIN WE NOG ‘GEWOON’ KUNNEN LEVEN * NEDERLANDSE ‘TWEEDE OSTERHAUS’ WILDE OOK ALLE JONGENS INSPUITEN MET HET DODELIJKE VACCIN MAAR HIJ WERD ONTMASKERD ALS CORRUPT EN CRIMINEEL
[wp_ad_camp_1]
Lees hier en ook hier meer backgrounds over het vaccinatie-holocaust-offensief van de Bilderbergers. Dat een grote meerderheid van de meisjes geen nadelige effecten ondervindt, zegt niets over de satanische schadelijkheid van het vaccin dat erop is gericht de meisjes onvruchtbaar te maken in het kader van de NWO-depopulatie-politiek. Met welk doel de criminele ‘professor’ Chris Meijer ook de jongens wil laten inspuiten weten we niet, behalve dat het in geen geval is om deze jongens te helpen. Waarschijnlijk was de bedoeling van de inmiddels ‘als lid van de Gezondheidsraad opgestapte’ Meijer het sperma van de jongens aan te vallen.

7 Replies to “DIT DOEN MARK RUTTE, EDITH SCHIPPERS EN JORIS DEMMINK MET ONS…”

 1. En dit doen ze met ons Kat…daar heb je en op vorige sites ook extreem veel last van en je bezoekers al helemaal werden er door aan gevallen tot computer crashes aan toe >

  WordPress 4.2.2 is now available. This is a critical security release for all previous versions and we strongly encourage you to update your sites immediately.

  Version 4.2.2 addresses two security issues:

  The Genericons icon font package, which is used in a number of popular themes and plugins, contained an HTML file vulnerable to a cross-site scripting attack. All affected themes and plugins hosted on WordPress.org (including the Twenty Fifteen default theme) have been updated today by the WordPress security team to address this issue by removing this nonessential file. To help protect other Genericons usage, WordPress 4.2.2 proactively scans the wp-content directory for this HTML file and removes it. Reported by Robert Abela of Netsparker.
  WordPress versions 4.2 and earlier are affected by a critical cross-site scripting vulnerability, which could enable anonymous users to compromise a site. WordPress 4.2.2 includes a comprehensive fix for this issue. Reported separately by Rice Adu and Tong Shi from Baidu[X-team]. https://wordpress.org/news/2015/05/wordpress-4-2-2/

  En wanneer gaan de in mod staande reacties nou eens Public..na de vacantie of zowwh`?

 2. Bilderberg conferenties zouden erachter zitten dat een vaccin tegen vergiftigingen wordt ingespoten in alle kinderen in Denemarken?

  Ik kan me voorstellen dat lieden tot een dergelijke conclusie komen, maar de informatie is in mijn optiek toch niet compleet genoeg om informatief te zijn.

  De documentaire bevat een meisje dat geen politie agent meer kan worden door de bijverschijnselen. Dat is erg goed nieuws weer. In deze ellendige situatie van Europeanen die ontkennen dat mensen met Bijbel kennis worden vervolgd. De bewijzen zijn echter te overvloedig om te ontkennen mensen, een voorbeeld:

  In de Holocaust werden Joden en Jehova’s getuigen vermoord.
  Wat is de overeenkomst tussen deze twee groepen?
  Het zijn gemeenschappen op basis van Bijbel kennis!
  https://calvinisedpipe.files.wordpress.com/2010/11/william-tyndale-strangled-and-burned-at-vilvoorde-castle-belgium-1536.jpg

  Kanker wordt door samenzweringsonderzoekers doorgaans als vergiftiging geïnterpreteerd, vooral sinds de moord op Jack Ruby met kanker.
  Jack Ruby, een van de pooiers voor politie agenten, die net als Micha lekte over het doodmartelen van kinderen … en Lee Harvey Oswald neerschoot.

  Bilderberg, LoL.
  De naam wordt niet eens vermeld in de documentaire.
  Wij worden vermoord door de Katholieken, waarom wordt dit steeds ontkend?
  Omdat ik nog leef, omdat ik in me kindertijd al ontdekte dat de medische inquisitie geen geneeskunde is?

  Noem het dan de WHO moordenaars Micha, World Health Organsation.
  Deze wordt wel vernoemd in de docu.
  Het is de WHO die moordcomplotten smeed tegen de over gemanipuleerde post gereformeerde samenleving.

  Bij Bilderberg conferenties ziet men geen medici, maar politici afspraken maken. Politici begrijpen niet eens wat er bezig is in de medische sector, laat staan dat ze in staat zouden zijn tot een objectieve beslissing over vaccinaties in een conferentie.

  Maar toch bedankt voor het artikeltje weer.
  En als dit commentaar geaccepteerd wordt, daar voor ook bedankt, vooral namens publiek dat begrijpt hoe belangrijk informatie de werkelijke achtergronden van de Roomse moordpartijen in Europa zijn.

  Overgeplaatste pedopriesters, dat reputatie risico nemen de Bisschoppen vanwege militaire overwegingen.

  1. Tips om het woord “Bilderberger-Massamoordenaars”, of zich wel een terechte term in andere contexten, mee te vervangen in een context als deze, medisch…
   Ziet maar of er een tussen zit die leuk is:
   1. De Romanisten
   2. De Romeinen (rare jongens)
   3. De Roomsen
   4. De Papisten (misschien slechts bruikbaar voor Gereformeerde publicisten)
   5. Het Vaticaan
   6. De Pontifex Maximus (Huidige titel van de paus die was begonnen door Julius Ceasar)
   7. De Katholieken (Zijn illegaal in dit land aldus de grondwet van onze Republiek)

   Zo wat alternatieven voor Bilderberg Moordenaars, welke een minder schadelijke term is dan woorden als zionisten, welke laatste evident onjuist is, want slechts de Joden zelf zijn slachtoffer van bepaalde vormen van zionisme.
   De joden weer als zondebok gebruiken, daar is het einde van mijn geduld.

   Overigens, dat Hitler, Mussolini en Generaal Franco Katholiek waren is bekend, maar door de macht van de Katholieken over ons onderwijs en de media, wordt dit niet bericht. De Katholieken infiltreerden het onderwijs, maar kwamen ook officieel aan de macht in het Nederlands onderwijs middels een Rijksconcordaat tussen Koning Willem 1 en het Vaticaan opgesteld in 1827.
   http://www.concordatwatch.eu/showsite.php?org_id=2151
   Elke NAVO missie is een rooms missie met slechts achterlijke propaganda als argument voor moord. Soms moet dat toch even gezegd worden, anders gaan mensen Micha weer wantrouwen, omdat de evident bewijsbare feiten niet ter sprake komen, waardoor Bilderberg een dekmantel gaat lijken. De Bilderberg groep is opgezet door de Rooms Katholieke Poolse jezuïet Jozef Retinger, dit is genoegzaam bekend bij eenieder die het thema onderzoekt, dus de woorden van Micha zijn terecht, slechts enigszins voorzichtig.

   Micha is wel degelijk erg betrouwbaar, hij publiceerde regelmatig over een Rooms Katholiek aandeel in NAVO en over pedofiel Katholieke politici als heren Nijpels en hun beschermheer Hirsch Ballin, maar kan hier minder over publiceren dan anderen vanwege zijn Joodse achtergrond.
   Gaarne begrip.

   1. Dit zegt ook wel wat over plundertool christendom van de asiaat de aipac adel omtrent de bedoelingen van Slaven halen en plunderen al van begin Vatican was to plunder Europe for wealth and Human Slaves – Extreme Oath of the Jesuits http://www.reformation.org/oath.html

    Ook over de kruistochten zijn we bedrogen…meesten waren in Europa tegen Europa door de asiaat en hun afrikaanse en semitische vrinden

  2. ” laat staan dat ze in staat zouden zijn tot een objectieve beslissing over vaccinaties in een conferentie.”

   Heel simpel > over ál waar die farmaceutische ratteplaag NIÈT vaccineert héb je die ziekten ÒÒK NIÈT!

   Ze vaccineren MÀÀR in 23 landen …Europese Landen..die de asiaat op het ratte oog heeft te extermineren én koloniséren!

   DÀT betekent dat DÀT +200 landen HÈT PRIMA doén ZÒNDÈR VÀCCINÀTIÈ incluis een heel indie met een van stront en pis en verbrandde lijkdelen doortrokken ganges waar miljÀrden in baden al eeuwen ZÒNDER 1 vaccin!

   Dé jóod dé hoér van de asiaat spuit ons dóòd voor ze. Oa via bilderberg en academien/schooltjes geinstrueert en via Baby level Mind control onder de duim gehouden.

   Is dat simpel of niét?

   Kunt zó zién wáár die ratteplaag hun zwerfindustrien noú weer eens geplaatst hebben.. >

   The Cost of China’s Industrialization: 700 Million People with Diabesity /Cancer /Lung Disease and 225 Million with… http://dlvr.it/B7fVLM

   Daar gaan ze ook democratie brengen en prachtigste sociale verzekeringen gezondheidszorg kankerfondsen kankerslashende captain butcherhero doktoren hulporganisaties rechten en geregtighheit brengen etc etc .voor n sagt prijsje.. aan je kanker aan je dÒÓd …dán zijn de voorhoeden van hun zwerfindustrien al lang weer elders een beginnetje aan t maken dé dood achter latende voor getroffen Volken…

   Voorhoeden van hun sociale zorgstelsel hebben ook al intrek genomen in Turkye oa de Homofielen misbruikende homoparade activuisten dan zal Rechten en Leed misbruikende amnasty zo ook wel koomen etc zelfs de valse aanklachten en claims over holocausten hébben ze al voor de Onschuldige kiezen gekregen …ook in china kan men dat verwachten ze dat zullen pogen… hun msm deze Volken van begin tot eiond belasterende en besmadende vals beschuldigende…als ze ons al +70 jaar aan doen al onze Holocaust Overlevende Uitkeringen zich zelf zelfs toe geeigend hebbende ook lager dan laag die plaag.

   1. btw dé industrialisatie van Europa ÈN van amerika WÀS ÒÒK al hún werk hÒÓr …zwervende plunderaars en Slaven houders van het chinese keizersleick die de Wereld als commonwealths en Slaven haal gebieden mennen incluis chronische Volkeren verhuizingen en verwateringen incluis chronische kristalnachtingen incluis oorlogen epidemien starvations exterminaties chronische drogeer en massrapewaves jegens Volken Kinderen en Babies … om ALLE Volken ontwricht Weerloos en onwetende gebroken te houden

    Zelfs de Bibliotheek van Alexandrie hebben ze in hun bezit in bejing en verzwijgen 14.000 jaar Bestrijkende Opgetekende Geschiedenis der Mensheid. De valse geschiedenis via dat christendom van ze is wát ze ons als Slaven liedje dan gaven.

Geef een reactie