DIT GELDT NU ALS BEWIJS: MARC DE BONTE WERD VERMOORD WANT… PETER R. DE VRIES ZEGT DAT HET NIET ZO IS EN DOET WEER EEN ‘JORIS DEMMINK’

DIT IS DE HOGESCHOOL VAN HET FAKE NIEUWS: ZODRA DE WAARHEID BOVEN TAFEL DREIGT TE KOMEN, GRIJPT DE ‘MACHT’ IN EN PROBEERT DE LEUGEN IN STAND TE HOUDEN * PETER R. DE VRIES DEED DIT EERDER BIJ ONDERMEER JORIS DEMMINK, ELS BORST EN DASCHA GRAAFSMA EN DOET HET NU BIJ DE MOORD OP EEN VLAAMSE KICKBOKSER * WAAR BEMOEIT DE VRIES ZICH MEE?

Alleen dit stuk staat al zo vol red flags dat er lachwekkend wordt. Maar De Vries zegt zeker te zijn dat het niet om een misdrijf gaat omdat zijn lichaam is vrijgegeven en gecremeerd. En: Aangezien de poltie het lichaam aan de familie heeft overgedragen, is dat een aanwijzing dat de dood van de Bonte niet aan een misdrijf gelinkt is. Eerder in het stuk lezen we: Eerder deze week verklaarde de politie in Nederland dat de doodsoorzaak van de Bonte nog onbekend was maar alles-weter Peter ‘overruled’ de politie voor de zoveelste keer vanuit zijn vaste bordeel in het Gooi. We hadden nog nooit van deze Vlaamse kickbokser en zijn dood gehoord, maar nu Peter de Grote zich ermee blijkt te bemoeien zal hier wel weer een beerput van jewelste onder hangen. Was De Bonte in dienst van de Demmink-squads en stond hij op het punt uit de school te klappen over alle moorden die door deze squads zijn gepleegd zoals die op Els Borst en Fred de Brouwer? Moest hij daarom verdwijnen? Is De Vries nu door Demmink ingehuurd de moord te ‘verzelfmoorden’ dan wel wit te wassen met als hij deed bij Pauw en Witteman inzake de kinderverkrachtingen van de ex-SG en bij de zonder enige twijfel vermoorde Dascha Graafsma? Vragen, vragen, vragen…

3 Replies to “DIT GELDT NU ALS BEWIJS: MARC DE BONTE WERD VERMOORD WANT… PETER R. DE VRIES ZEGT DAT HET NIET ZO IS EN DOET WEER EEN ‘JORIS DEMMINK’”

  1. Studiemateriaal voor mij hoe een paranoide narcist met waandenkbeelden zich gedraagt. En ach, 2x per dag kijken is leuk genoeg, niks 24/7, dat is tè narcistisch gedacht …..

    Maud Oortwijn was eerst ook een leuk object tot ze plotsklaps haar blog topsecret en gesloten verklaarde. Jij bent een (minder boeiend) alternatief.

  2. “WE hadden nog nooit van deze Vlaamse kickbokser en zijn dood gehoord”. Praat je nu in koninklijk meervoud? Dat JIJ hier niets van weet schetst dat JIJ slecht het nieuws volgt!

    Rond deze vermissing/dood is weken geschreven en TV informatie verstrekt. Maar ja, jij leest liever niks en brengt gretig je Demmink Squad Hoax weer tot leven.

    JIJ schrijft totale onzin zonder feitenkennis. En dat noemt zichzelf journalist?

    1. Ik ben gewoon eerlijk BorrePoes maar daar kunnen mensen als jij dus niet tegen…. En nog wat… in een eerdere opmerking zei je dat ik te onbelangrijk ben om gevaar te lopen…. zooooo onbetekend en onbelangrijk dat jij deze site 24/7 volgt??????? Explain please!

Geef een reactie