5 Replies to “DIT HEEFT MICHA NOOIT EERDER AAN IEMAND VERTELD…”

 1. Hoe schat ik dit in:

  Aangezien MK uiteraard (zoals de meesten, maar hij in het bijzonder, zeker bij een korte eenmalige ontmoeting) totaal niets merkt of zelfs bijzonder prettig gecharmeerd raakt van de zich proactief (en met enorme “natuurlijke” ervaring vanaf de vroege jeugd!) perfect verhullende duivelse ‘alien mindset’, denk ik dat hij hier ietwat boven zijn theewater is geraakt, van de buitengewoon sterke persoonlijkheid van de scheppend en uitvoerend kunstenaar, die bovendien een magisch sfeertje om zijn ‘one-man show’/persoon trachtte te verbreiden, met een raadselachtige uitstraling als de fez van Tommy Cooper.

  Zou echter een moderne psychopatentest onverhoopt toch een totaal niet vriendelijke/onschuldige, sterk psychopathische “prins Bernhard”-persoonlijkheid aan het licht brengen, dan kun je er in deze setting vanuitgaan dat “Rostelli” er meer van weet en dat hij de beide in magische shows geïnteresseerde bakvisjes eventueel persoonlijk ijskoud de bestelauto van Dutroux heeft helpen intillen.

 2. Weer een waardeloos en volstrekt leugenachtig verhaal va Kat.

  Micha heeft ooit eens een show bijgewoond van Rasti Rostelli. Van een interview kwam het niet want de man was “eng en satanisch”. Kat heeft z’n babbelverhaaltje voor de vulling van de NRC geschreven. Het was september 1996.

  De zaak Dutroux speelde,
  Dutroux is op 13 augustus 1996 gearresteerd.
  Twee van zijn slachtoffertjes, An en Eefje zijn in de nacht van 22 op 23 augustus 1995 ontvoerd nadat ze een show van Rostelli hadden bijgewoond.

  De vader van An verweet de hypnotiseur dat hij de meisjes na zijn show en hypnose in verwarde staat had laten gaan. Voor de politie is Rostelli nooit in beeld geweest.

  En van deze feiten breit Kat weer z’n inmiddels beruchte verhaaltjes en blogjes.

  Hij doet een aanname en nog maar eens één. Hij fantaseert er wat omheen. Haalt wat tijdlijnen door elkaar. Kat checkt vooral geen feiten! Dan gaat Kat eens een paar conclusies trekken. En jaren later strooit hij dan wat aantijgingen rond om een filmpje te vullen.

  En liegt vervolgens bij elkaar dat bij dat interview hij in aanraking kwam met pedofiele netwerken.

  Ik weel hoe dit heet: Dom en doorzichtig geleuter. Van hetzelfde niveau waar Kat ons al jaren op “trakteert”. Bladerdieblderdiebladerdieblabla.

 3. De twee tienermeisjes An en Eefje verdwijnen eind augustus 1995 na een hypnoseshow van magiër Rasti Rostelli, die enige tijd als verdachte wordt aangewezen. Later blijkt dat de meisjes zijn meegelokt door Dutroux en Lelièvre. Waar en hoe dat is gebeurd, is nog altijd een raadsel.
  ———————————
  Heeft deze Rasti Rostelli er iets mee van doen (als een soort Jimmy Saville-achtige Gary Glitter) of heeft predator Dutroux gewoon -zonder medeweten van dhr. Van den Berg- een paar bakvisjes bij een hem als gunstig jachtterrein opgevallen drinkplaats voor ‘gullible fools’/prooi te grazen genomen???

  Een moderne psychopatentest zou interessant kunnen zijn. Bel Rostelli eens op en vraag of hij vrijwillig zo’n test wil ondergaan……Kijken of hij zich daaruit kan hypnotiseren.

Geef een reactie