DIT IS DE LAATSTE KANS: DE TELEGRAAF EN DE NOS MOETEN WORDEN GESTOPT

VOOR HET LAASTE VAXX-NIEUWS: VOLG MET NAME HET KANAAL DESTROYING THE ILLUSION * RACE TEGEN DE KLOK: KAN DE NWO DE GREAT AWAKENING STOPPEN MET HUN VACCINATIES EN 5G?

We kunnen nog drie beslissende argumenten tegen vaccinatie toevoegen aan de 11 die zijn genoemd in bovenstaande video:

12: Het vaak gebruikte argument van de ‘herd immunity’ is complete bullshit! Wie zich laat vaccineren zou ‘veilig’ moeten zijn, ongeacht wat anderen beslissen. Wij hebben altijd gezegd: ruim baan voor iedereen die zich wil laten vaccineren maar geen verplichting
13: Bewezen is dat mensen die zijn gevaccineerd ook gewoon ziek worden -vaak in zelfs nog hogere percentages dan de niet-gevaccineerden
14: Waarom kregen de producenten van de vaccins juridische bescherming tegen schade van hun produkten als ze zo ‘veilig’ zijn?

2 Replies to “DIT IS DE LAATSTE KANS: DE TELEGRAAF EN DE NOS MOETEN WORDEN GESTOPT”

  1. De vaccinatiegraad in Nederland ligt boven de 90%. Volgens Micha gaat het om dodelijk gif. Nederland zou dus nog maar minder dan 10% van het inwonertal over hebben. Next.

    1. Ja, je moet nog een paar slachtoffers overlaten voor de chemtrails, waarna G5 de boel kan schoonvegen en eventueel de laatste inwoners opruimen.
      Alleen dan moeten de illuminatie al het werk zelf gaan doen, omdat er geen slaven meer zijn. DAT zal ze leren!!

Geef een reactie