DIT IS EEN VAN ONZE LAATSTE RED PILLS OP YOUTUBE -WE GAAN VERHUIZEN!

AAN HET EIND VAN DEZE RED PILL EEN SPECIALE PAAS-BANVLOEK VAN MICHA VOOR YOUR FREEDOM, TRUTH AND HAPPINESS * ANALYSE SITUATIE DEN HAAG * WE STAAN ER BETER VOOR DAN OOIT IN DE STRIJD TEGEN DE PD-STATE!

Eén reactie op “DIT IS EEN VAN ONZE LAATSTE RED PILLS OP YOUTUBE -WE GAAN VERHUIZEN!”

 1. Er is al eerder een zwaar verholen Grondwetswijziging geweest. Kijk, voor psychopaten heeft wetgeving als puntje bij paaltje komt absoluut geen betekenis. Ze begrijpen, immers zonder (normaliter aanwezige) empathie en zonder zgn. object-liefde, namelijk *totaal* niet/niet *wezenlijk* , waarom bijv. een staatshoofd (laat staan een koning) in tijd van oorlog *onder geen beding* zijn land zou mogen verlaten.
  Psychopaten begrijpen, conform hun ‘alien mindset’, soevereiniteit als de ABSOLUTE vrijheid om, helemaal zonder (morele) beperkingen, bijv. de onderdanen te verkrachten, uit te persen, te koeioneren, te ringeloren en aan stukken te snijden (of het psychische equivalent daarvan) en daarbij zichzelf (onverdiend, buiten iedere proportie en schadelijk) te verrijken dat het een lieve lust is: ‘…….they crave (with machine-like energy) for positions in governmnent *to make their dreams come to fruition* ‘.
  Enfin Wilhelmina was dus in 1940 compleet door de mand gevallen als een soort goedkope “prinses Mabel” …….ook voor normale soldaten, die ineens begrepen dat ze hun kostbare leven op het spel aan het zetten waren voor de “nobele zaak” van dus een (in psychisch/moreel opzicht) soort gangster-liefje.
  Enfin, het (gemeene, laat ons Barabas los…..) volk werd met leugenachtige praatjes, arabische retoriek, charme offensieven, bevreemdende dominees, goedkoop toneelspel enz. enz. enz. weer verleid om zich onder de roede van deze *optelsom van ware krankzinnigheid* de rug te krommen, maar dat was volgens de SS/SA/NSDAP neiging om de wet naar de hand te zetten zodat ook psychopaten gelegitimeerd zijn, niet voldoende.
  De reeds aan de laars gelapte Grondwet, *moest aldus* gewijzigd worden en wel zo, dat het a.h.w. met stille trom in een achterkamertje zou gebeuren.
  Zonder dat vrijwel iemand het in de gaten heeft gehad, is de Grondwet dus op het punt “als land verlaten worden door het staatshoofd in tijd van oorlog” overeenkomstig de bedenkelijke neigingen van volkomen trouweloze psychopaten aangepast.

Geef een reactie