15 Replies to “DIT IS ER TERECHT GEKOMEN VAN HET DEMMINK-ARREST VAN OUDERLING ABBINK”

 1. “”Waarom durven jullie trollen niet op steve brown zijn website jullie laffe achterbakse troep te spuwen???Omdat hij dan ineens voor jullie deur staat laf tuig!!!”””

  euuh Steven Brown heeft niet zo veel te melden, en we gaan alleeen voor crème de le crème qua racune websites.

  Overigens vind ik het best dat Brown voor de deur staat, overigens denk ik niet dat hij daar zoveel moeite in wil steken. (Micha Kat is makkelijker te vinden)
  Lijkt overigens ook geen toegankelijke klus om iedereen met een andere mening maar effe op te zoeken, en van een pak rammel te voorzien.
  Daarbij trek je nog aan het kortste eind als je handjes constant laat wapperen.

  Overigens hoe ben je zo overtuigd dat wij lopen te trollen, wie weet wordt jij door je master Kat wel voor het lapje gehouden aangezien hij zaken overdrijft en spindoctert in zijn eigen straatje.

  http://www.hpdetijd.nl/2014-06-26/een-valse-bommelding-kan-zware-straf-opleveren/

  Het is toch wel erg vreemd mijn beste Tedsdam dat een onderzoeksjournalist zich zelf wegzet door zijn eigen gedrag.

  Als j naar andere voorbeelden kijkt zoals Alex Jones en dat figuur uit Engeland hebben die toch een aardig verhaal + aanhang.
  En dit zonder iedereen te bestempelen tot het een en ander, en die laten niet hun racune driften opborrelen. Die staan daar min of meer boven, aangezien je zwak wordt en mensen je hier vervolgens op kunnen pakken.

  1. Ten eerste heb ik geen master zoals jij dat wel hebt.Ik mag gewoon denken en schrijven wat ik wil dus dat is al stap 1 van je om me hier uit te spelen tegenover iemand die het lef hebt zijn bek open te trekken.
   Ten tweede mijn beste websquirel ben ik nog steeds van mening dat je niet 1 woord zoals je hier tekeer gaat als een welzijnswerker niet durft te plaatsen op brown zijn site …..

  2. De hele bommeldings geschiedenis kwam op na dat Kat de msm dringend en herhaaldelijk had gewaarschuwd met zaaien van oproer en onrust bezig te zijn.

   (Wát dus heden daadwerkelijk steeds dichter bij komt via oa nog wel valse bommeldingen als gister nog(en opzettelijke invoer van jihadisten)..de Waarschuwingen van Kat waren dus terecht en ook Voorspelbaar..dit was lees onder..opzet van de staat)

   Dát weten die msm ook en tevens de aangiftepleger bommelding waarbij deze dus wegens achter houden van de ware geschiedenis als obstructie van Rechtsgang pleger te boek gaat alsmede in gevaar brengen van Land en Bevolking.

   Dat Kat niet wist dat het verruwen verontrusten verharden en in paniek brengen van de bevolking kwade opzet was van oa hirsch ballin donner van vollenhovens en de opeenvolgende kabinetten oa met buitenwet vogelvrijstelling van Bevolking per 1991 en start van zwaarste ook dodelijke belagingen afpersingen oplichtingen bedrog vervolgingen verschuldigingen plunderingen kostenverhogingen chaos zaaien ontwrichtingen intensivering wijkterrorismen boetes sproeien geweld sproeien drugs sproeien etcetcetc aan heksenwerk wist Kat dan nog niet… ´wat 20.000 doden per jaar extra tot gevolg had.

   Deze misdrijven werden bij gestaan door een justitie een rechtbanken die gelijk mee deden met een totaal boycot jegens geheel de Bevolking en wegens ook té druk wegens zélf hardt meerovende verkrachtende en moordende wát ze konden waardoor lieden als bolhaar en buruma nu dan ook bordelen hebben via holdings.. en het koningshuis alle bedrijven en industrien en de centraalbankiers alle grond en Land…

   En beneden … de Eer van alle Werk komt nog altijd aan Slachtoffertjes toe die Durfden Gaan Protesteren Zeggen en Waarschuwen waarbij het hen meer dan vaak genoeg de Leventjes kostte…je hebt geen Idee wát een hel en angst dát kostte aan zulk Kinderen…en noodlot ook.

   Ook vloeide demmink en adel uit het Rolodex Onderzoek voort en dat weer uit de Traa Commisie en dat kwam weer van een als Kind verkracht Mens af en ná in 2009 nog eens wat duizenden adressen Wereldwijd geinformeerd te hebben via email begon er pás wat Leven in die brouwerij te komen waarbij ook gelijk heel de misbruikerscene campagnes begon zo erg dat ALLE politieke werk en inzet elk kabinet elk president en minister en msm internationáál ALLÈÈN DÀÀR mee te maken heeft inzake intimidaties coverups moord afdekken afleiden bang maken verwarren chaos plegen bedriegen en bedreigen van zelfs heel de Wereldbevolking door voornamelijk de adel en centraalbankiers waar bedreigen met extinctiewapens als gemilitariseerd vogelgriep antrax ebola vaccins en massale immigratievloedgolven ze zelfs niets te gek was…en vandaag de dagelijkse rtl7 tm z misdaadzenders doomsdayberichten over ons boterhammetje en sabotagen aan onze inkomens en uitkeringen en sociaaleconomisch bestaan elk dag er bij…waar oa asher ook zijn ministerpost aan verdiende en job cohen als ander ontwrichtend en schadend terrorist aan ons bestaan blijkbaar tot onzichtbare hoogten is gepromoveerd.

 2. Waarom durven jullie trollen niet op steve brown zijn website jullie laffe achterbakse troep te spuwen???Omdat hij dan ineens voor jullie deur staat laf tuig!!!

 3. De hysterische heksenjacht op Demmink loopt vast omdat deze competente en hardwerkende ambtenaar hoogstwaarschijnlijk niets strafbaars deed. De man bezocht wellicht eens een homobar en mogelijk vergat hij een keer te vragen naar de leeftijd van een hoer, maar dat is alleen in de gestoorde geest van Mafkat een strafbaar feit.

  Al die duizenden baby’s die Demmink volgens Micha verkrachtte en in stukken sneed bestaan alleen maar in de geest van deze doodzieke man die in Ierland op zijn arrestatie zit te wachten.

 4. “” WeAreChangeRotterdam is al jaren actief op het Demmink-dossier en we onderhouden een goede en vruchtbare relatie. Ik ben zelfs ooit uitgebreid geinterviewd door ze:”””

  Vergeet jij dat je destijd nog een conflict had, en dat het vrouwtje van WAC ooit nog verkondigde dat KAT schadelijk was voor de Demmink zaak en andere alternatieve nieuwsgaring.

  Nou nou dat was een geweldig interview …….poe poe, lijkt me ook niet zo gek dat ze jouw naar de studio halen aangezien ze daar door hun reikwijdte kunnen vergroten zoals jij evenwel zijdlingse zaken aanhaalt om te scoren bij je volgelingen. Maakt verder geen reet uit wat de waarde van het verhaal is als het maar verkoopt.

  En overigens is het toevallig niet zo dat de burgers aangeven mediamanupilatie zat te zijn, en dat heel wel erg vreemd is dat jij dit vervolgens nog dunnetjes over doet met het aandikken van de verhalen en andere spindocter grappen a la Kat.

  Vervolgens gaan al die mensen effe een paar website verder gluren ……..

  “”Op het moment dat ik met in april 2007 actief met de zaak-Demmink ging bezighouden was deze zo dood als een pier.””

  Op het moment dat ik door fam Poot ben ingehuurd (jaar of 7 a E2400,- in de maand) om de functie van spindokter te betrekken om vervolgens de overheid/staat en specifiek Schiphol zwart te maken.
  Dit werd op touw gezet samen met buitlandse lobbyisten.
  De fam Poot heeft te kennen gegeven dat de zogenoemde pedofilie totaal niet hun motief was, de strekking was downplayen.

  Min of meer houd dat in dat als fam poot geen conflict had gehad jij te nimmer en nooit hier had rondgehangen, en dat je dus voor de Telegraaf had gewerkt ………… waar je bijna dagelijks je racune driftjes over loslaat, dat blad waarvan je beweert dat het onzuiver en met de Nazi s heulde.
  Destijds kon je daar prima mee leven ……heel appart

 5. MK zegt “”Beste Demminkkat, Adele van der Plas is advocaat, geen journalist””

  Misschien vergeet onze onderzoekjournalist Kat, hoe vaak Adele v/d Plas op de tv haar verhaal over Baybassin heeft geplaats, waarbij haar voorkomen wat beter te hachelen is dan een uitvreter zoals een Kat.

  “”https://www.demminkdoofpot.nl/pagina/demmink-rapport-onderzoeksjournalist-micha-kat.html
  Aan de slag, Demminkkat! Huiswerk voor you!””

  owwwwh noem je dat onderzoek??
  Staan toch een aantal zaken in die je kan onder het begrip “natte vingerwerk” kan indelen.
  Misschien eens in al je vrije tijd zaken eens de boel opschonen en alle flauwekul verhalen er uit halen.

  Overigens volgens Adele v/d de Plas is zij al sowieso vanaf 2002 met Demmink bezig.

  “”Op het moment dat ik met in april 2007 actief met de zaak-Demmink ging bezighouden was deze zo dood als een pier””

  Dat is dan wel vreemd aangezien Adele v/d Plas de media niet schuwt, en dus zonder Kat eveneens de huiskamers had bereikt, en een groter bereik heeft aangezien zij meer gedegen over komt dan een zekere Kat met al zijn overdrijvingen en zijn pedante gedragingen.

 6. Je werk is gejat van Adèle van der Plas. Die heeft de, zoals jij het noemt, zaak-Demmink-III aangeslingerd, die eer gaat niet naar jou. Jij bent er vervolgens mee aan de wandel gegaan en de zaak volledig geridiculiseerd. Zo ver dat een serieuze journalist niet serieus meer wordt genomen als hij over Demmink begint.

  Er zijn inderdaad allerlei soorten, smaken en stijlen van media. Maar een ding hebben serieuze media gemeen: ze werken vanuit journalistieke grondbeginselen zoals factchecken, bronnen raadplegen en op betrouwbaarheid en bruikbaarheid beoordelen en objectiviteit waarborgen. En die grondbeginselen ontbeer jij en daarom zijn jouw websites geen serieus te nemen media. Het is niet voor niets dat je nooit iets hebt bereikt met klokkenluideronline, nrcombudsman, revolutionaironline en nog een paar spin-offs. Alles wat er in de zaak-Demmink is gebeurd, is toe te schrijven aan anderen en nooit aan jou. Je hebt nooit meegedaan aan het spel, je stond je er alleen maar mee te bemoeien vanaf de zijlijn. Ga de hele zaak-Demmink nu eens na. Aan welke specifieke punten in die hele zaak heb jij een constructieve bijdrage geleverd?

  1. Een actueel voorbeeld: #Demmink is momenteel trending op Twitter. En dat komt weer eens niet door Micha Kat maar door de berichtgeving van WeAreChangeRotterdam. Het zoveelste bewijs dat niet Kat maar altijd anderen verantwoordelijk zijn voor berichtgeving in de kwestie-Demmink. WACR is nota bene alternatieve media, gek genoeg krijgen die wel voor elkaar wat Kat maar niet lijkt te lukken.

   Maar Kat gaat natuurlijk met dit nieuws aan de haal alsof het zijn eigen werk betreft. Er gaan nu dagenlang allerlei beschouwingen over dit nieuws komen op deze site, waarin helemaal niets nieuws gemeld gaat worden. Mark my words.

   1. In de zieke trollen-wereld van Demminkkat gaat het niet om de feiten en de waarheid, maar om WIE die feiten aanlevert! Wij vinden dat van ondergeschikt belang, Demminkkat, en juichen alles en iedereen toe die zich a charge met de zaak-Demmink wil bezighouden -dus niet zoals jij a decharge. WeAreChangeRotterdam is al jaren actief op het Demmink-dossier en we onderhouden een goede en vruchtbare relatie. Ik ben zelfs ooit uitgebreid geinterviewd door ze:

    https://www.youtube.com/watch?v=wWVJ22IInIY

    De zieke Demminkkat probeert ons nu tegen elkaar uit te spelen. Typisch trollen-gedrag.

  2. Beste Demminkkat, Adele van der Plas is advocaat, geen journalist. In jouw krankzinnige trollen-wereld is de Watergate-affaire dus ‘aangeslingerd’ door.. Richard Nixon!

   Over feiten en bronnen gesproken: lees De Demmink Doofpot, staat al vijf jaar on line en is mede door mij geschreven en geredigeerd:

   https://www.demminkdoofpot.nl/home.html

   Hier mijn onderzoek:

   https://www.demminkdoofpot.nl/pagina/demmink-rapport-onderzoeksjournalist-micha-kat.html

   Aan de slag, Demminkkat! Huiswerk voor you!

 7. Informatief filmpje van WACR. Zo kan alternatieve nieuwsgaring dus ook. Voor de verandering eens geen verdraaide stemmetjes, geen publicatie van telefoongesprekken zonder toestemming en geen aaneenschakeling van inmiddels holle termen als “crimineel”, “pedofiel”, “corrupt” etc. WACR speelt hier op de bal en niet op de man. Met als gevolg gesprekken die wel langer dan tien seconden duren en ook daadwerkelijk nieuwe info opleveren. Daar kan ome Kat nog wat van leren.

  1. Kijk, Demminkkat: binnen de ‘alternatieve nieuwgaring’ is in een opzicht hetzelfde aan de hand als bij de MSM: er zijn alternatieve media in verschillende soorten, smaken en stijlen. De een voelt zich meer aangesproken door dat medium, de ander weer door een ander. Zo is het goed. Maar in de zieke facisten-wereld van Demminkkat mag dat niet zo zijn. Nee: Demminkkar staat voor de eenheidsworst en de staatsterreur. Loop je opnieuw mooi tegen de trollen-lamp, Demminkkat! Het wordt steeds leuker met jou! Ga zo door! En o ja: je moet nog reageren op dit antwoord van mij op jouw ‘stelling’ dat al mijn Demmink-werk ‘gejat’ zou zijn van de MSM:

   7 september op 15:09 m k zegt:
   Even wat Demmink-kunde dan, van de professor zelf. We hebben (door mij zo ingedeeld) de affaires Demmink I, II en III. Demmink I is de Rolodex-zaak uit 1997, Demmink II de affaire-Anne Frank Plantsoen uit 2003 en de affaire Demmink III begon in 2007 met de aangifte tegen hem van Baybasin. De zaak-Demmink III is geheel door mij op de kaart gezet waardoor ook de zaken I en II weer werden afgestoft. Op het moment dat ik met in april 2007 actief met de zaak-Demmink ging bezighouden was deze zo dood als een pier. Of nee: als een door Demmink cs. aan stukken gesneden snuff-movie-kind. Je hebt geen schijn van kans tegen me, Demminkkat, omdat de waarheid het altijd wint van de spin en de leugen!

   1. De zaak Demmink is toch nog steeds zo dood als een pier, Micha?
    Er is nog steeds geen snipper bewijs boven tafel gekomen en geen enkele aanwijzing dat het OM grond heeft voor vervolging. Volgens mij weet je ook donders goed dat er geen bewijs is en dat het nooit iets van worden met jouw hysterische heksenjacht.
    Wat wel vast staat is dat jij de komende jaren in de cel belandt en je flink moet brommen voor je ongefundeerde laster.

Geef een reactie