DIT IS HET DEFINITIEVE EINDE VAN DE ‘RECHTSTAAT’: OPNIEUW MANIPULATIE MET RECHTERS IN ‘STAATS-ZAKEN’ , WEER WILDERS

NET ALS MICHA DE RECHTER KRIJGT DIE HANS WESTENBERG HEEFT VRIJGESPROKEN VAN MEINEED -EN OORDEELDE OVER JORIS DEMMINK- KRIJGT WILDERS DE ENIGE RECHTER IN NEDERLAND DIE ZICH UITLIET OVER ZIJN ROEMRUCHTE WRAKING IN ZIJN EERSTE PROCES MET BRAM MOSZKOWICZ * DAT STAAT NOG LOS VAN DE MANIPULATIE MET VOORZITTER STEENHUIS

[wp_ad_camp_1]

Het kwam voor het eerst aan het licht -natuurlijk niet toevalling- in de claim-zaak van Chipshol tegen Schiphol. Chipshol stevende af op een historische overwinning toen opeens alle rechters werden vervangen. Einde riante procespositie Chipshol. We zijn nu bijna tien jaar verder en waar de familie Poot in 2007 nog zicht had op 100 miljoen, wachten ze anno 2016 nog steeds op hun eerste eurocent. In de zaken van Micha -zowel straf als civiel- komt het ook steeds weer aan de orde: speciaal geselecteerde ‘Demmink-rechters’ die volledig zijn gebrainwashed om de Staat in alle opzichten te helpen en te dienen. Het dieptepunt in deze is het optreden van ‘Ouderling Abbink’ die Micha’s advocaat op de zitting voor leugenaar uitmaakte terwijl hij de zaak zelf aan het bezwendelen was. Geert Wilders heeft nu met precies hetzelfde te maken: hier de achtergronden. Wilders heeft ‘gevraagd om een andere rechter’ -blijkbaar mocht hij van zijn -geheel in dienst van de Staat werkende- advocaat Knoops niet wraken. In de zaken Vaatstra en Baybasin heeft zonder enige twijfel hetzelfde gespeeld. Het is werkelijk niet voor te stellen hoe onze ‘rechtstaat’ in enkele decennia compleet is verwoest. En dan nog wat: hoe denkt het OM tegen de achtergrond van al deze feiten de strafzaken tegen Micha te kunnen voortzetten? Micha zal in elk geval moeten verzoeken om een onderzoek naar de benoeming van de rechters in zijn zaken.

Eén reactie op “DIT IS HET DEFINITIEVE EINDE VAN DE ‘RECHTSTAAT’: OPNIEUW MANIPULATIE MET RECHTERS IN ‘STAATS-ZAKEN’ , WEER WILDERS”

  1. Medelijden met Wilders hoef je niet te hebben een Mossad getrainde agent provocateur van de eerste orde, vertoeft meer in het buitenland om zijn financiering voor zijn AIPAC zio-agenda te krijgen dan dat hij de ‘samenleving’ dient. Hij Loyaal ?! Met zijn Israëlische paspoort en zijn zio Hongaarse Pfizer vrouw, dacht het niet.

Geef een reactie