DIT IS HET EINDE: MICHA ROEPT DE TOTALE OVERWINNING UIT OP CHRIS KLOMP

KRANT VAN CHRIS KLOMP ‘WEET NIET WAAR EN WANNEER‘ PVV-SENATOR MARTIN VAN BEEK IS OMGEKOMEN MAAR KLOMP NOEMT MICHA EEN ‘COMPLOTDENKER’ * DIT IS HET EINDE: NU IS VOOR DE HELE WERELD BEWEZEN DAT NIET MICHA DE COMPLOTDENKER IS, MAAR KLOMP * KLOMP EN DE MSM MAKEN DEEL UIT VAN HET COMPLOT VAN BEEK TE VERMOORDEN EN DAT ONDER DE PET TE HOUDEN * WIE VAN DE MSM BELT MET DE PVV OM NADERE INFO OVER DE DOOD VAN VAN BEEK? * NERGENS IN DE MSM ZIJN ACHTERGRONDEN TE VINDEN OVER HET LEVEN VAN MARTIN VAN BEEK * OOK GEERT WILDERS ZIT IN HET COMPLOT ZIJN EIGEN MENSEN TE VERMOORDEN, OOK WILLIE DILLE * DIT ALLES IS ALS EERSTE ONTHULD DOOR MICHA

Bizar bizar mensen! De Wikipedia-pagina van Martin Van Beek IS AL GEUPDATE en ook de site parlement.com maakt na een enkele dag al melding van zijn dood! That’s fucking creepy! Zouden zijn vrouw e/o zijn drie kinderen hierachter zitten? Mwaah. Het zijn eerder zijn moordenaars. Wie van de honderden MSM-‘journalisten’ in NL belt de PVV om te vragen of ze daar misschien weten wat er is gebeurd met hun senator? Zou Geert Wilders zelf imiddels al een idee hebben waar de D-squads de arme man door het hoof de onforTuinlijke senator een hartaanval heeft gehad achter het stuur zodat zijn auto tegen een boom belandde met fatale gevolgen? Maar het wordt NOG creepier mensen! Als dat nog kan! Want dit staat op Wikipedia:

Van Beek volgde na de mavo en havo succesvol te hebben afgerond inleidende vakken Nederlands Staatsrecht en heeft vervolgens onder meer gewerkt als sales manager en general manager. Van 2000 tot 2003 volgde hij de universitaire studie arbeids- en organisatiepsychologie en in 2009 studeerde hij af als Master in Business Administration (MBA). Hierna werkte hij als zelfstandig ondernemer en trainer. Ook was hij ondernemer in medische producten.

Geen enkele naam genoemd, noch van een onderwijsinstelling noch van een werkgever! Add this all up! En dat na de dood van Willie Dille! Maar we kunnen het nog scherper stellen! GEERT WILDERS MOET PER DIRECT WORDEN GEARRESTEERD WEGENS MINIMAAL MEDEPLICHTIGHEID AAN MOORD! Ach, wij doen slechts verslag deep behind enemy lines for your freedom, truth and happiness, al valt dat soms niet mee, zeker niet met een loodzwaar neuk-festival voor de boeg. Maar nu de moraal van dit verhaal: wie is hier nu de complotdenker, Micha Kat of Chris Klomp?

4 Replies to “DIT IS HET EINDE: MICHA ROEPT DE TOTALE OVERWINNING UIT OP CHRIS KLOMP”

 1. “De Wikipedia-pagina van Martin Van Beek IS AL GEUPDATE en ook de site parlement.com maakt na een enkele dag al melding van zijn dood!”

  Is dat serieus? Weet Kat wel hoe wikipedia werkt? Wereldvreemde knakker.

 2. Eens even kijken: die Klomp werkt bij de grootste krant van Nederland en is officieel journalist. Kat is geroyeerd door de NVJ en meerdere malen veroordeel voor laster en smaad. Dus om antwoord te geven op de vraag wie van de twee een complotdenker is: Micha Kat.

 3. Er is een verschil tussen een deelnemer van een complot en een complotdenker. De eerste neemt deel, de andere denkt overal complotten te zien. En bij u is daar weinig voor nodig, twee mensen op dezelfde foto of een dode is al genoeg om te roepen dat het allemaal nep is.

  Maar toegegeven, u doet hier ten minste een poging uw verhaal te onderbouwen. Al houd het weinig stand bij de rechtbank vrees ik. Graaf echter door en wie weet wat u aan feiten vind.

  Onthoud echter dat mensen ook gewoon kunnen overlijden. Ook politici.

  1. Trouwens, de overwinning ligt wat mij betreft toch bij Klomp. Wie zit er immers veilig, met een goed bed en genoeg geld en zonder strafblad of angst in Nederland? Precies.

Geef een reactie