DIT IS HET EINDE: PRESIDENT RECHTBANK OVERIJSSEL ZIT MET DEMMINK IN HELSINKI-COMMITTEE

WAARSCHUWING!!!!!! DIT STUK BETREFT ZOGEHETEN ‘NEP-NIEUWS’ EN MAG ABSOLUUT NIET SERIEUS WORDEN GENOMEN, OOK AL ZIJN ALLE BEWIJZEN MET TWEE KLIKKEN VAN UW MUIS TE VINDEN!

NO FURTHER QUESTIONS: VANAF DIT MOMENT IS DE COMPLETE NEDERLANDSE RECHTSPRAAK EEN GROTE SMERIGE FARCE * OOK VICE-PRESIDENT VAN DE HOGE RAAD FLORIS BAKELS ZET SAMEN MET DE JUSTITIE-PEDOFIEL DE BLOEMETJES BUITEN IN EEN RAAD VAN ADVIES * ROLODEX-VRIEND VAN DEMMINK WABEKE ‘SPREEKT RECHT’ OP HET HAAGSE HOF

[wp_ad_camp_1]

Niet allen is de criminele pedofiel Joris Demmink wit gewassen in een krankzinnige juridische scam waarvan we deze weken de laatste stuiptrekkingen zien -zelfs NSB-Handelsblad-commentator Folkert Jensma spreekt er schande van– de ex-SG van het Ministerie zit tot op de dag van vandaag zij aan zij met mensen uit de absolute top van de rechtspraak zoals de vice-president van de Hoge Raad en de president van de rechtbank Overijssel die we hier op de foto zien samen met Minerva-man (‘er was niet, er is niets en er zal niets zijn’) Ivo (‘een minister liegt niet’) Opstelten. Enge dagen geleden zei raadsheer van de Hoge Raad Ybo ‘Baybasin’ Buruma nog tegen Micha dat het ‘onzin’ is dat Joris Demmink ‘alles zit aan te sturen’ wat betreft de rechtspraak in Nederland. Vanaf nu bestaat er in Nederland geen rechtspraak meer! Reeds jaren geleden werd de politiek gewezen op het krankzinnige feit dat een kinderverkrachter zitting heeft in een committee voor democratie en mensenrechten, maar niemand greep in. Thans blijkt dat de overheid Demmink tot op de dag van vandaag is blijven omarmen.

4 Replies to “DIT IS HET EINDE: PRESIDENT RECHTBANK OVERIJSSEL ZIT MET DEMMINK IN HELSINKI-COMMITTEE”

 1. De bedoeling is dat je nu twee soorten rechtspraak gaat krijgen: rechtspraak voor de goyim en rechtspraak voor de Zionistische maffia die altijd worden vrijgesproken van alles via vormfoutjes, dossiers die opeens zoek zijn en andere trucs en of gewoon in your face ondanks bewijs, gewoon omdat het kan.

  Hele gevaarlijke ontwikkelingen want je zag het al op de justitie/AIVD blog Swapichou dat mensen die waarheid brengen of kritiek op hun hebben ’terroristen’ zijn.

 2. Reeds jaren geleden werd de politiek gewezen op het krankzinnige feit dat een kinderverkrachter zitting heeft in een committee voor democratie en mensenrechten
  ================
  ‘Pure evil’ pissen op ‘gullible fools’.

  Belangrijk is natuurlijk ook dat figuren als H.A.A.G. Vermeulen een DSM-IV enz. indicatie hebben van deskundigen. Meerdere dus.

  Daar gebeurt in psychopathocratie USA/GB vazalstaat PB BV echter niets mee.

  Rechter Cees Fasseur is/was niet voor niets Beesterix van Onranje haar voorkeurs historicus die exclusief toegang kon krijgen tot het KH Archief.

  Kwestie van onderlinge herkenning en weten dat ondenkbaar MONSTERLIJKE smeerlapperijen geen verhoging van de polsslag zullen veroorzaken…….

Geef een reactie