DIT IS HET SCENARIO -GOD HEEFT HET ZO GEWILD: OP 4 MEI STROOMT DE DAM VOL MET DUIZENDEN LANDGENOTEN DIE HUN VRIJHEID KOMEN OPEISEN…

…75 JAAR NA DE BEVRIJDING EN 10 JAAR NADAT DE ‘DAMSCHREEUWER’ DE NIEUWE BEZETTER COMPLEET ONTMASKERDE EN HET VOLK LIET ZIEN WAT ZE ZIJN: SMERIGE, LAFFE EN INTENS CRIMINELE VERKRACHTERS EN PLUNDERAARS * BIJ DE TELEGRAAF LOOPT HET ZE NU AL DUN DOOR DE BROEK OVER WAT ZICH OP 4 MEI OP DE DAM GAAT AFSPELEN * NIETS KAN DE ELITE HIERTEGEN ONDERNEMEN, HOE MEER AGENTEN EN ME TEGEN HET VOLK WORDT INGEZET HOE ERGER ZE HET VOOR ZICHZELF MAKEN

2 Replies to “DIT IS HET SCENARIO -GOD HEEFT HET ZO GEWILD: OP 4 MEI STROOMT DE DAM VOL MET DUIZENDEN LANDGENOTEN DIE HUN VRIJHEID KOMEN OPEISEN…”

 1. Vandaag zou toch de laatste kans zijn geweest? Dat meende ik op te maken uit je jankvideo van vanochtend. Goh, weer een natte scheet van Mafkat. Je broek moet inmiddels wel helemaal vol zitten. Hef jezelf op, Kat.

 2. Het zal op 4 mei op de Dam heel rustig en vreedzaam gaan verlopen, Micha.

  Je denkt vanuit je isolement in de daklozenopvang in Ierland dat in Nederland het Volk geneigd is een volksopstand te veroorzaken, maar dat zijn alleen maar fantasieën in je eigen hoofd.
  Je kondigde voor vandaag in Den Haag ook al een woedende menigte aan die het Binnenhof zou bestormen maar er kwamen slechts een paar tientallen wappies die allemaal verschillende dingen willen. De politie zag het ontspannen aan, het was vreedzaam en gezellig.
  Het zou je aan het denken kunnen zetten. Je woont al vele jaren niet meer in ons mooie land en ik vermoed dat je het contact ermee volledig bent kwijtgeraakt. Er komt hier geen revolutie en de belangrijkste reden is dat de overgrote meerderheid van ons volk heel tevreden is met de Regering en de democratie. Rutte wordt hoog gewaardeerd en we hebben weinig reden om zijn maatregelen niet serieus te nemen en op te volgen.

  Het gaat hier met Corona ook de goede kant op. Dat hebben Regering en RIVM gewoon goed aangepakt.

  Ik weet dat je de rest van je leven in Ierland moet blijven omdat je hier bij aankomst onmiddellijk in de boeien geslagen wordt. Dat is lullig voor je maar je hebt het allemaal bewust veroorzaakt en verergerd. Je kunt ook kiezen voor een paar jaar celstraf en passende psychiatrische hulp en bijstand. Dat zou mijn advies zijn.

  Nou het beste maar weer.

  Je toegenegen,

  Ernst

Geef een reactie