DIT IS HISTORISCH! LUISTER NAAR DE WANHOPIGE EN HAKKELENDE NOS-CORRESPONDENTE IN BERLIJN!

LAATSTE NIEUWS: FAZ OPENT MET VERKRACHTINGS-HORROR IN HAMBURG * DE BEER IS NU COMPLEET LOS * JUDITH VAN DE HULSBEEK, KOM ER MAAR WEER IN!

HEDENOCHTEND KOMT OOK DE TELEGRAAF DOOR MET STUK OVER KEULSE VERKRACHTINGEN * IS DIT HET EINDE VAN HET POLICOR-MULTICULTURALISME?

JUDITH VAN DE HULSBEEK OP RADIO 1: “RECHTS-EXTREMISTEN LEGGEN EEN RELATIE MET DE KOMST VAN DE VLUCHTELINGEN!” * “HET IS NOG HELEMAAL NIET DUIDELIJK OF HET VLUCHTELINGEN ZIJN” * GEEN WOORD OVER DE VERGELIJKBARE VERKRACHTINGEN IN ANDERE STEDEN * AANTALLEN DADERS EN AANGEVERS COMPLEET GEBAGATELLISEERD * INTUSSEN ARRIVEREN DE EERSTE GASTEN OP HET MILJOENEN-VERSLINDENDE NOS-JUBILEUM-GALA

7 Replies to “DIT IS HISTORISCH! LUISTER NAAR DE WANHOPIGE EN HAKKELENDE NOS-CORRESPONDENTE IN BERLIJN!”

 1. LS…

  De miljoenen vluchtelingen stroom met de geplande uitwassen zijn allemaal onderdeel van de laatste wanhopige Zionazi / Khazaren Cabal onder leiding van Turkije, Israël, Saoedi Arabië en nog wat primitieve zandbaklanden die allen op sterven na dood zijn. Nog even en de geldstroom uit olie, wapenhandel, slavernij en drugs zijn opgedroogd en daarmee is het grootste leed geleden. Mr. Putin kom er maar in en nog gelukkig nieuwjaar ! Washington DC mag ook branden met zijn Khazaren Maffia bende en naar de hel verbannen worden.

 2. De daders zijn grote groepen met een Noord-Afrikaans uiterlijk die reeds in Duitsland geboren zijn.

  Geen vluchtelingen.

  ‘Mij interesseert het geen bal, ik ga zo de moskee in’

  Prins Bernhard (en diens huidige internationaal opererende, ‘dead inside’, moreel debiele “optelsom van ware krankzinnigheid” netwerk van slimme, aangepaste en onherkend naar binnen geslopen seriemoordenaars)

 3. Voor malle Micha is het echter volstrekt duidelijk dat de verkrachtingen door vluchtelingen plaatsvonden. Hij heeft daarvoor, zoals voor alles wat hij uitkraamt, geen enkel bewijs maar dat maakt zijn site juist zo grappig.

 4. “GEEN WOORD OVER DE VERGELIJKBARE VERKRACHTINGEN IN ANDERE STEDEN ”

  Ja Keulen verweggistan bij toch al rotte duitsers als coverup en alibi voor de pers ..dan al die honderden en internationáál duizenden andere steden en dorpen…geen TÒON? Raar

  Zo ging de massamoord 2008 ook …opeens overal chemtrail hysterie behalve waar ECHTE chemtrails waren in de vorm van 6000 ton agent orange op Somalische oogsten wat 10 miljoen de hongersnood en joodse Slaven handel in dreef..laat staan wié de gronden land en grondstoffen weer eens roofde…

Geef een reactie