DIT IS JOSEPH GOEBBELS 4.0 MAAR NIEMAND HEEFT HET DOOR!

HET MEEST KRANKZINNIGE EN GEVAARLIJKE NEPNIEUWS KOMT UIT DE KOKERS VAN DE BILDERBERGERS VAN KAJSA OLLONGREN * KAN DONALD TRUMP DEZE TSUNAMI AAN OORLOGSPROPAGANDA NOG COUNTEREN? * MSM WETEN ZELFS DE HISTORISCHE ONTMOETING MET KIM JUNG UN TE DEMONISEREN: ‘TRUMP MAAKT DE WERELD GEVAARLIJKER!’

[wp_ad_camp_1]

4 Replies to “DIT IS JOSEPH GOEBBELS 4.0 MAAR NIEMAND HEEFT HET DOOR!”

 1. Anne Frank op 13 juni 1944:

  Churchill was op een torpedoboot die de kust beschoot; die man schijnt zoals vele mannen geen angst te kennen; benijdenswaardig!

  Ach ja, ‘dead inside’ is benijdenswaardig. Psychopaten zijn gestoord vreesLOOS (geen verhoging van de polsslag). Ze blazen alleen bijv. ijskoud honderden mensen op, om hun ‘warmongering’ projecten door te drukken.

  Voor psychopaten is dit niet alleen denkbaar, maar ook een peulenschilletje:

  Did Winston Churchill engineer a conspiracy (possibly in monolithic collusion with “German” psychopaths) to sink Lusitania and bring the United States into World War I…….

 2. We kunnen beter een nucleaire oorlog starten dan te onderhandelen roept ‘dead inside’ Churchill richting USA vanuit de hel, waar we op de achtergrond een gelijkgestemde psychopaat (die hard geholpen heeft om met de CIA Noord Korea van essentiële nucleaire technologie te voorzien via Pakistan) met een Duits accent horen piepen alsof hij dorst heeft: ‘Et interessiert mai keen bal, ieck ka so de Moschee ien’.

 3. Je klinkt haast jaloers; dat niemand jou wil zenuwgassen.
  Maar wie bekommert zich over een ‘journalist’ die niet eens begrijpt dat een ex-spion voor altijd een gevaar blijft vormen voor zijn oude werkgever? Blijf vooral lekker krabbelen in de marge, Micha, ter lehringh ende vermaeck!

Geef een reactie