DIT IS MISSCHIEN WEL DE GROOTSTE, MEEST WEERZINWEKKENDE SCAM VAN DE MSM

TIJDENS DE APARTHEID IN ZUID-AFRIKA LIEP DE COMPLETE WESTERSE WERELD JAAR NA JAAR TE HOOP TEGEN DE MISDADIGE WITTE RACISTEN * NELSON EN WINNIE MANDELA STAAN NOG STEEDS OP HUN VOETSTUK, VOORAL BIJ DE MSM, DE CLINTONS EN DE PP-ELITES * MAAR NU DE ZWARTE OVERHEERSERS AL JAREN DE BLANKE BEVOLKING AFSLACHTEN, IS HET STIL, MUISSTIL * DEZE WEEK WERD DE DOCUMENTAIRE FARMLAND GELANCEERD -DOOR DE ‘ALTERNATIEVE MEDIA’

Mensen als Marcel Gelauff, Philippe Remarque, Paul Jansen en Peter Vandermeersch zijn niet alleen mede-schuldig aan een mogelijk komende massamoord op hun eigen volk door hun vaccinatie-propaganda, ook als elders op deze wereld blanke medemensen worden afgeslacht vinden ze dat prima. Geen enkele aandacht in de NL-MSM voor de genocide die thans plaatsvindt in Zuid-Afrika waar zwarte moordbrigaders, opgehitst door de ANC-regering, witte gezinnen uitmoorden op een manier die elk begrip te boven gaat. Maar toen een zwarte kleuter uitgleed over een bananenschil die was neergelegd door een wit kind, sprongen de NOS-cameraploegen direct in het vliegtuig! Gelukkig is de wereld nu in ijltempo wakker aan het worden en begint te zien wat er werkelijk speelt en gebeurt in de wereld. In the meantime zijn ze bij De Telegraaf druk bezig met het organiseren van false flag-aanvallen op de eigen gebouwen. Wie geeft er nog een eurocent voor de MSM?

Eén reactie op “DIT IS MISSCHIEN WEL DE GROOTSTE, MEEST WEERZINWEKKENDE SCAM VAN DE MSM”

  1. Psychopaten zijn ‘pure evil predators’ binnen de eigen clan of stam of groep.

    Familie ofzo heeft geen (werkelijke) betekenis voor ze, door het ontbreken van (de mogelijkheid tot) object-liefde.
    Soms wordt dit opvallende gebrek t.a.v. familie ter camouflage gemaskeerd door (bevreemdend aandoend/pervers) nepotisme.

    Zo lijken de “Oranjes” altijd wel in aardige en vooral goed betalende baantjes op te duiken.

Geef een reactie