DIT IS OP WIE DE NABESTAANDEN VAN MH 17 ECHT WOEDEND ZOUDEN MOETEN ZIJN: FAKE NEWS-CRIMINEEL HANS NIJENHUIS VAN HET AD

HANS NIJENHUIS EN HET AD GEBRUIKEN DOOR DE NEDERLANDSE STAAT EN GEORGE SOROS GEKOCHT FAKE NEWS OM DE MH 17-LEUGENS LEVEND TE HOUDEN IN OPDRACHT VAN RUTTE EN DEMMINK * DIT ZOU HET GROOTSTE SCHANDAAL MOETEN ZIJN UIT DE GESCHIEDENIS VAN DE NEDERLANDSE JOURNALISTIEK * NIJENHUIS SLEURT DE NABESTAANDEN DOOR DE STRONT EN GEBRUIKT ZE ALS ‘POLITIEK WAPEN’ IN EEN SMERIGE CAMPAGNE VAN DE PEDO DEEP-STATE * EERDER NOEMDE NIJENHUIS HET WERK VAN DE HOAXENDE EN STALKENDE PEDO-CRIMINEEL CHRIS KLOMP ‘UITSTEKEND’

OPVALLEND EN ALARMEREND: DE NOVAJA GAZETA-HOAX ROND ‘ONDERZOEKSJOURNALIST’ OLAF KOENS PAVEL KANYGIN ZIEN WE ALLEEN IN HET AD -BLIJKBAAR WERD HIJ ALS TE ‘ZWAK’ GEZIEN OM MSM-BREED UIT TE ROLLEN

Mensen, dit loopt totaal uit de hand. Nabestaanden MH17 boos op Omtzigt (ED, eind 2017); nabestaanden MH17 zeer geschokt door Baudet: ‘Dit is schandalig’ (mei 2019); nabestaanden MH17 boos op premier Maleisie (juni 2019). Waarom worden deze mensen niet met rust gelaten op hun leed te verwerken en hun levens weer op te bouwen? Het antwoord is even duidelijk als verbijsterend: omdat ze worden gebruikt als politiek en journalistiek wapen door de elite in hun -steeds wanhopiger- strijd de hoax rond het ‘Russische daderschap’ overeind te houden. De smerigheid van de psychologische terreur en emotionele chantage kent hier geen grenzen, want het Nederlandse volk wordt voorgelogen en bedrogen met het leed van de nabestaanden als ‘incentive’ het bedrog ‘geloofwaardig’ te maken. Maar het goede nieuws is dat dit allemaal niet (meer) werkt. Dus wordt nu maar weer een andere leugen-strategie ingezet die we ook al zo goed kennen vanuit het optreden van het (speciaal voor MH17 opgerichte) ‘onderzoekscollectief’ Bellingcat en de ‘scoops’ van MH17-hoaxer en veelvuldig met prijzen en koninklijke onderscheidingen overladen ‘journalist van de eeuw’ Olaf Koens: het zelf verspreiden van fake news, in dit geval met als bron een door George Soros en de Nederlandse Staat gefinancierd propaganda-medium. Lees er alles over ook op Niburu.co. Opvallend hierbij is dat de recente ‘scoop’ van ‘onderzoeksjournalist’ Pavel Kanygin over de ‘nieuwe documenten’ die ‘opeens zijn opgedoken’ alleen te vinden is in het AD. Blijkbaar werd deze nieuwe fake news-hoax als te ‘afbreukgevoelig’ gezien om er ook NOS, NRC en De Telegraaf mee te besmetten. En dat werpt dan weer de schijnwerpers op de baas van het AD Hans Nijenhuis die we nog kennen uit onze tijd bij NRC. Een schaamteloos ambitieuze Schreibtischmorderer met slechts een drive: zijn eigen carriere en bankrekening. Hoeveel krijgt hij betaald voor het publiceren van de ‘scoop’ van Kanygin? Hoeveel krijgt hij betaald om de journalistieke pedo-crimineel Chris Klomp bij zijn krant te laten rondlopen en de klommen vol te plempen met gif en leugens die vooral tot doel hebben pedofielen en criminelen te beschermen? Nijnehuis is vol lof over het werk van Klomp (video rond 2:00):

Als de nabestaande op iemand woedend zouden moeten zijn, is het op Hans Nijenhuis die de ramp als een pooier te gelde maakt voor eigen eigen persoonlijke gewin. En natuurlijk op Mark Rutte, Camiel Eurlings en alle anderen die in de eerste plaats verantwoordelijk zijn voor deze false flag die we zonder enige twijfel het Nederlandse 9-11 kunnen noemen.

2 Replies to “DIT IS OP WIE DE NABESTAANDEN VAN MH 17 ECHT WOEDEND ZOUDEN MOETEN ZIJN: FAKE NEWS-CRIMINEEL HANS NIJENHUIS VAN HET AD”

  1. “Waarom worden deze mensen niet met rust gelaten op hun leed te verwerken en hun levens weer op te bouwen?” Misschien had je jezelf die vraag eens moeten stellen bij de familie van Marianne Vaatstra in plaats van die waanzinnige theorieën van je op ze los te laten.

  2. ‘Lees er alles over ook op Niburu.co’

    Niburu en de Mafkat die voortdurend naar elkaar verwijzen, bij gebrek aan geloofwaardige bronnen. Maar het kan nog erger: Voor het verhaal over Soros als financier van het AD verwijst Niburu naar…zichzelf. Niet dat er het desbetreffende bericht ook maar iets over staat.

Geef een reactie