DIT IS WAT ER GEBEURT MET EEN KRANT DIE MICHA EEN ‘PARANOIDE GEK’ NOEMDE: DE TOTALE ONDERGANG!

IN DE PARANOIDE GEK-ZAAK VAN MICHA TEGEN DE VOLKSKRANT KON DE RAAD VOOR DE JOURNALISTIEK DE WAARHEID NOG ONDER HET TAPIJT VEGEN MAAR IN DE KLACHT VAN ADELE VAN DER PLAS KON DAT NIET MEER * DIT IS HET EINDE VAN DE VOLKSKRANT: HET ACTIEF BESCHERMEN VAN PEDOFIELEN EN KINDERVERKRACHTERS TEGEN BETER WETEN IN KAN DOOR NIETS EN NIEMAND WORDEN GEACCEPTEERD * BINNENKORT BEWAKING VAN DE PEDO-JOURNALISTEN WIL THIJSSEN EN ELSBETH STOKER DOOR DE TROEPEN VAN HET KONINKLIJK HUIS NET ALS BIJ JOHN VAN DEN HEUVEL?

[wp_ad_camp_1]

De Volkskrant is finished. No doubt about it. Een krant die voorgeeft de waarheid te brengen, objectief te zijn, journalistiek te bedrijven maar in werkelijkheid al meer dan tien jaar lang een groep sadistische elite-pedofielen beschermt die kinderen en baby’s verkracht en zelfs vermoordt, heeft niet alleen elk moreel gezag verloren, maar verdient te zinken als de Titanic en alle ‘kwaliteitsmedewerkers’ te reduceren tot deplorabele outcasts en medelijwekkende bedelaars. Dat lijkt nu ook te gaan gebeuren met de veroordeling van de krant voor de Raad voor de Journalistiek wegens het demoniseren van Adele van der Plas. Deze site en KLOL hebben uitvoerig bericht hoe De Volkskrant reeds vanaf 2007 Joris Demmink beschermt en daarbij geen middel schuwt -zelfs een door de krant zelf uitgeschreven ‘enquete’ onder de eigen lezers werd verkracht om maar niet de waarheid te hoeven brengen over de voormalige SG. Maar nu gaan de pedo-beschermers van Philippe Remarque dan eindelijk down. De hysterie en de criminele agressie van De Volkskrant tegen alles en iedereen die een bedreiging vormt voor de pedofielen kwam reeds op ontluisterende wijze aan het licht toen Micha ‘een paranoide gek’ werd genoemd en de ‘koning van het gekkenhuis’ louter en alleen omdat hij de zaak-Demmink onderzocht. Dat Micha’s klacht bij de Raad nog werd afgewezen en hij het betreffende Korte Geding verloor bewijst alleen maar opnieuw de totaoe corruptie van de rechterlijke macht en de lachwekkende incompetentie van de Raad die niet kijkt naar de feiten, maar naar de ‘status’ van de klager. Als dat een bekende advocaat is zoals Adele van der Plas die wordt bijgestaan door een andere bekende advocaat (Matthijs Kaaks, de man die zijn complete succes -ook deze overwinning- aan Micha te danken heeft maar die Micha lachend een mes in de rug stak in de zaak-Westenberg, maar ook hier wint Micha weer!), dan neemt de Raad de zaak wel serieus, maar als de klager een ‘complotdenker’ is niet. Met andere woorden: als De Volkskrant Adele van der Plas een ‘paranoide gek’ had genoemd, was de krant zonder enige twijfel zwaar veroordeeld! Maar dat doet er allemaal nu niet meer toe.

10 Replies to “DIT IS WAT ER GEBEURT MET EEN KRANT DIE MICHA EEN ‘PARANOIDE GEK’ NOEMDE: DE TOTALE ONDERGANG!”

 1. Dus als ze in een rechtszaak over één artikel gaan ze direct ten onder dankzij degene over wie het artikel niet eens ging. Dan ben ik benieuwd wat er gebeurd als ze álle rechtszaken verliezen. De apocalyps?

  Excuseert u mij voor mijn cynisme, maar vergeleken bij u lijkt de Telegraaf niet eens te weten wat overdrijven is.

 2. Is er misschien een psychiater die eens kan uitleggen over hoe dit nou werkt in het brein van een verwarde man; aan de ene kant leidt een verplichting van een doorsnee krant tot het rectificeren van een paar ondergeschikte feitjes in een reeds lang uitgemaakte zaak tot een hysterisch gejuich dat dit het einde van deze hele krant inhoudt, terwijl aan de andere kant het leiden van een totaal nutteloos bestaan middels het volkomen wegteren in schimmelige jeugdherbergen met niks anders te doen dan een beetje het internet afstruinen in de hoop daar een beetje van het eigen gelijk uit te kunnen construeren resulteert in de gedachte een invloedrijk strijder te zijn voor freedom, truth and happiness?

  Dan ben je toch alle gevoel voor verhoudingen totaal zoek, of vergis ik me daar nou in?

  1. absoluut niet, en uw tekst is zeer passend op persoontje Kat.

   Overigens scheelt het als je een rechtszaak hebt om met een goede onderbouwing te komen zoals advocaat de Wilde dat deed in de zaak Kat, en tevens een Adele v/d Plas. En pipo Kat komt aanzetten met de suffe Stapel terwijl er genoeg tijd was om dat wat beter voor te bereiden ……maar nee

 3. En die vaak zwaar verarmde/bestolen zwakke echte adellijke takjes, weten vaak nóg niet hoe het zover heeft kunnen komen/’what hit them’.

  Gewóón (hoog) menselijk zijnde.

  Ook zij zijn onderhevig aan fenomenen als cognitieve dissonatie en ‘shoot the messenger’….. van het akelige nieuws dat men in een ALLER-AKELIGSTE psychopathocratie is aangeland.

  De ‘alien mindset’ is en opereert dusdanig ANTI-menselijk VOLKOMEN vreemd: buitenaards als niet tot deze planeet behorend haast……’You will not know what hit you’.

 4. Uiteraard hebben de optelsom krankzinnige “koninklijke” psychopathische strebers ook van de ECHTE adel zoals die naar het christelijk voorbeeld van Karel de Grote zich in Europa heeft gevormd (hoog menselijk = IQ én EQ: noblesse oblige) KENMERKEND een rokende puinhoop gemaakt….een soort sterfhuis waar beroepsliegende streberige oplichters, broederlijk tezamen met uitgebluste en vaak zwaar verarmde/bestolen zwakke echte takjes, onderworpen hun laatste adem uitblazen, volkomen onder de laars van de verholen proactief extreem agressieve KRANKZINNIG ABSOLUUT (Goddeloos: geen normale psychische/religieuze integratie mogelijk: GEEN!) “soevereine volkse morele debiel”.

  Ondertussen de adel (waaronder bij geboorte de verschrikkelijke aberratie overigens ook kan opduiken als Down-Syndroom, maar dan onzichtbaar met een ‘pure evil’ gevaarlijke ‘alien mindset’ en zonder ziektebesef…..integendeel) een bijzonder slechte naam bezorgend

 5. Ah kijk; De Volkskrant gaat weer eens een keer ten onder. Die hadden we alweer een poos niet voorbij zien komen!

  Wat een feest zal dat geven daar ergens in Belfast in een stapelbedje op een kamer van één of ander kakkerlakkenhotel…

 6. BINNENKORT BEWAKING VAN DE PEDO-JOURNALISTEN WIL THIJSSEN EN ELSBETH STOKER DOOR DE TROEPEN VAN HET KONINKLIJK HUIS
  ——————-
  Het “Koninklijk” huis “Ploos van Amstel”…. de psychopaat rond-koekeloerend op de heuvel 🙂

  Het staat in “de Gotha” dus dan gelooft de hele wereld het……Typisch ‘adapted compensated psychopathic’ verraderlijk ruggenstekend liegend en zonder verhoging van de polsslag over lijken op weg naar macht en controle, hebben deze kern-krankzinnigen met driedimensionaal misbruik van de omstandigheden in de vroege Middeleeuwen weten te infiltreren TOTAAL NIET (!) VAN ADELLIJKE AFSTAMMING.

  Zelfs hun hier aangegeven totaal rabiaat over lijken ANTI-SOCIAAL bijeengeharkte “vermogen” klopt niet aangezien ze 25% van Shell bezitten enz. enz. enz.

  http://www.almanachdegotha.org/id229.html

 7. Juist de Volkskrant is Baudet giga aan het promoten, afkomstig van Leidse VVD bolwerk. VVD’er Cliteur is zijn mentor. Enige drijfveer voor Baudet is dan ook stijgen in de rangen van het establishment (VVD) en daar wil hij alles voor zeggen wat hij denkt dat vox populi vindt. Zoals Rutte 8 jaar geleden.

Geef een reactie