DIT KAN GEEN TOEVAL ZIJN: SAMEN MET JUSTITIE IN NEDERLAND STORT DE RECHTSTAAT IN DE VS OOK NEER…

HET IS OPNIEUW NIET MEER TE BEVATTEN: DE AMERIKAANSE HERMAN BOLHAAR SPREEKT IN HET GEHEIM EEN HALF UUR MET BILL CLINTON TERWIJL DE FBI MOET BESLISSEN OVER DE VERVOLGING VAN HILLARY * DE VS IN HIEROVER IN COMPLETE MELTDOWN

LATEST: DONALD TRUMP [EINDE VIDEO] OVER DE MAFIA-MEETING VAN BILL CLINTON MET LORETTA LYNCH * HEEFT DEMMINK OOK ZO’N MEETING GEHAD MET HERMAN BOLHAAR OM TE SPREKEN OVER ‘VAKANTIE’ EN DE ‘KLEINKINDEREN’? REKEN MAAR VAN YES!

7 Replies to “DIT KAN GEEN TOEVAL ZIJN: SAMEN MET JUSTITIE IN NEDERLAND STORT DE RECHTSTAAT IN DE VS OOK NEER…”

 1. Terwijl……ook deskundigen uitsluitend hun portemonnee (willen) uitlenen aan psychopaten en dit dan maar als onderdeel van de diagnose beschouwen.

  De grote schaamte van niet al te snuggere mensen, wordt zo (uiteraard schaamteloos) jammerlijk misbruikt.

 2. Wat mijn voorgaande link betreft:

  Als het klopt wat Aalders zegt, in de door mij eerder geplaatste link, beginnen die veteranen voor zichzelf ook ineens te lijken op (zoals ze door psychopaten als Bernhard om te beginnen beschouwd werden): ‘gullible fools’.

  Ergens smeedt dat steeds een ongezonde band (en psychopaten zouden geen psychopaten zijn, als dat niet werd ingecalculeerd)….

 3. Je bent echt wel verknipt, Micha. Week in week uit zit je hier Chris Klomp smerig en leugenachtig te belasteren en daarna ga je bij hem uithuilen over je depressies en de ineenstorting van je trieste levenswerk.
  Je spoort werkelijk voor geen meter.

  1. Ik vind eigenlijk wel humor Pispoes dat jij, Jan Vlug, Klomp en JDTV op hetzelfde twitter kanaal zitten. Eerst dacht ik dat Micha gewoon ruzie had met Eric Donk. Nu weten we zeker dat meneer Donk overgelopen is naar de kant van de staat. Dus voor deze belangrijke informatie wil ik je graag bedanken.

Geef een reactie