DIT SLAAT ALLES! TIJDENS DE VAN WELL-VERHOREN ZAT DE ‘VERHINDERDE’ DEMMINK AAN DE BORREL MET… MARK RUTTE!

COMING UP: HET IS NOG VEEL ERGER MET DE NOS EN MARCEL GELAUFF: DE ‘BRON’ VAN HET BAYBASIN-ARTIKEL WAS EEN VEROORDEELDE DRUGSCRIMINEEL DIE ADELE VAN DER PLAS PROBEERDE AF TE PERSEN

LEES HET HELE VERHAAL BIJ HET AD * KRANKZINNIGE, SATANISCHE EN MEGALOMANE PROVOCATIES VAN DE DOOR HET KONINKLIJK HUIS BESCHERMDE KINDERVERKRACHTERS * OOK MARK RUTTE LAAT ZIEN GEEN MILLIMETER TE WILLEN WIJKEN IN DE ZAAK-DEMMINK

Nu blijkt dat Demmink afgelopen donderdag in Middelburg was voor de uitreiking van de Four Freedom Awards [backgrounds] aan de Duitse bondskanselier Angela Merkel. Hij gaf acte de présence bij de ceremonie en een aansluitende lunch en borrel. Bij het evenement waren vele honderden gasten aanwezig, onder wie ook premier Mark Rutte. Demminks aanwezigheid leidde bij sommige gasten tot ophef. ,,Ik vond het niet zo gepast dat hij daar was,” zegt een bezoeker, die de oud-topambtenaar herkende. Bronnen melden dat ook de in de verhoren genoemde Onno Ruding op het pedo-feest aanwezig was en dat hij lange tijd met Demmink heeft staan praten. De ‘bezoeker’ durft niet te zeggen wie hij is uit angst voor de Demmink-squads. De Four Freedoms Awards! Beginnen we nu door te krijgen wat satanisme is en hoe deze psychopaten denken en opereren?

6 Replies to “DIT SLAAT ALLES! TIJDENS DE VAN WELL-VERHOREN ZAT DE ‘VERHINDERDE’ DEMMINK AAN DE BORREL MET… MARK RUTTE!”

 1. Zou het een ‘pure evil’ liefdevolle dekmantel zijn, de ‘Four Freedoms Award’?

  Net zoiets al het Wereld Natuur Fonds gekoppeld aan de naam prins Bernhard?!

  Iwan de Verschrikkelijke als geestelijk herder, zoiets?

  Het klinkt (…..) allemaal goed en vertrouwd, maar METEN IS WETEN!

  TESTEN EN UITNEMEN.

 2. De ‘bezoeker’ durft niet te zeggen wie hij is uit angst voor de Demmink-squads.

  pfffffffffffff en ondertussen loopt Kat met tig andere al jaren te jengelen zonder dat er aangetoond enige dooie is gevallen door toedoen van Demmink squads.

  Anderzijds lopen er tig personen op dat feest, lijkt me toch erg lastig degene er uit te pikken ……..

  Of is het een verzinsel van Kat himself??

  1. Dat politie 2014 500 van de totaal 573 verkeersdoden veroorzaakte zegt u natuurlijk niks kan gebeuren immers .. toeval?

   Honderden doden onder bankiers academici journalisten Klokkenluiders Kinderen en Jongeren en veel vermisten…?

   Nét de Dochter van Klokkenluider Rene Graafsma nog af geslacht…

   Talloze Klokkenluiders af geslacht … Karel de Werd net nog ten kantore rechter verkracht en met dood bedreigd….

Geef een reactie