DIT ZIJN DE EERSTE TIEN NEDERLANDERS DIE VOOR HET PEDO DEEP-STATE TRIBUNAAL ZULLEN WORDEN GEBRACHT

HET KONINKLIJK HUIS WORDT NOG EVEN BUITEN SCHOT GELATEN; HIERVOOR KOMT EEN APARTE REGELING * WINNING, WINNING, WINNING! * MICHA DE ENIGE JOURNALIST IN NEDERLAND DIE DIT VANAF HET BEGIN HEEFT ZIEN AANKOMEN

2 Replies to “DIT ZIJN DE EERSTE TIEN NEDERLANDERS DIE VOOR HET PEDO DEEP-STATE TRIBUNAAL ZULLEN WORDEN GEBRACHT”

 1. Dat het een stel smeerlappen zijn daar heb je wel gelijk in , maar dat ze voor een tribunaal gesleept worden dat is te veel van het goede. Bij mij stalen ze voor 3 miljoen en hielpen de oplichters en probeerde mij geestelijk en lichamelijk te killen door vernieling en allerlei smeerlapperij , teveel om op te noemen. Ze hadden er een dagtaak aan. Ze zijn erger dan de maffia en al wat zij bendes noemen.
  Ik kan er over meepraten, want ik heb het ervaren. Zie: http://www.rechtmachtmisbruik.com
  Kom er maar in stichting elf, Tineke Rozema. Ha Ha.
  Henk Klomp.

 2. Wat is de rol van de Chinezen bij dit alles ?

  Misschien moet ik zeggen de *psychopaten* bij de CCP. Dan wordt het misschien duidelijker, dat psychopaten “op hun eigen frequentie” samenwerken = elkaar het balletje toespelen als………ze daarmee groter leed kunnen veroorzaken.

  Dr. Lobaczewski had reeds opgemerkt: Hoe hoger hun (individueel gedachte) positie en invloed, des te groter het leed dat ze zullen veroorzaken.
  De (schoolvoorbeeldige) “prins Bernhard types”, zijn daarbij TOT OVERMAAT VAN RAMP ook nog in staat tot een soort onderlinge (internationale) “samenwerking” tot vergroting van schade en leed.

Geef een reactie