DODELIJK NIEUWS VOOR MH17-MASSAMOORDENAAR MARK RUTTE: POROSHENKO IN COMPLETE PANIEK LAAT VRACHTWAGENS ALLE BEWIJZEN AFVOEREN VANUIT ZIJN PALEIS

HOE ZOU HET TOCH STAAN MET DAT ‘ONDERZOEK’ DAT RUTTE VAN DE KAMER MOET UITVOEREN NAAR DE ROL VAN POROSHENKO BIJ MH 17 -EN WAARAAN OEKRAINE NU ‘ZOU MEEWERKEN’? * GEERT WILDERS HEEFT HIER VAST DE VINGER AAN DE POLS IN HET BELANG VAN DE WAARHEID EN HET NEDERLANDSE VOLK!

OOK VERWOESTEND: DE IMPEACHMENT-MAFIA IN WASHINGTON ONDER LEIDING VAN ADAM SHIFF BLIJKT INTENSIEF SAMEN TE WERKEN MET POROSHENKO * STAFFER VAN SCHIFF STOND DIRECT NA HET BEKEND WORDEN VAN DE KLACHT VAN DE ‘WHISTLEBLOWER’ BIJ POROSHENKO OP DE STOEP * ER IS NU GEEN ENKELE TWIJFEL MEER DAT POROSHENKO DE MH17 LIET NEERHALEN IN OPDRACHT VAN DEZELFDE PEDO DEEP-STATE DIE HEM OOK LIET SPIONEREN TEGEN TRUMP EN ZIJN MENSEN EN LIET SAMENSPANNEN MET HILLARY -EN DUS MET MARK RUTTE!

KYIV — CD Media broke news yesterday of allegations by intelligence sources of extensive money laundering and corruption by former Ukrainian President Petro Poroshenko. We will be releasing detailed information on the schemes to embezzle hundreds of millions of IMF aid money to Ukraine and we can confirm that investigations are under way by the Ukrainian special prosecutor’s office. In the meantime, we think it very interesting that reports are coming out of Ukraine of tens of trucks emptying Poroshenko’s palace of belongings in Kyiv. His right-hand man, Oleg Gladkovskiy-Svinarchuk, was arrested two days ago on corruption charges by the National Anti-Corruption Bureau of Ukraine (NABU). His other confidant Ihor Kononenko has apparently ran away according to reports. Unofficial – suspected war crimes oligarch Petro Poroshenko is preparing to escape abroad, reported Ukrainian news outlet Vremya [Time].

3 Replies to “DODELIJK NIEUWS VOOR MH17-MASSAMOORDENAAR MARK RUTTE: POROSHENKO IN COMPLETE PANIEK LAAT VRACHTWAGENS ALLE BEWIJZEN AFVOEREN VANUIT ZIJN PALEIS”

  1. In ons parlement zit niemand die de werkelijke belangen van het Nederlandse volk vertegenwoordigd. Het parlement is dus overbodig. Ik hoop dat het Nederlandse volk zich (anders dan de Duitse) niet tegen elkaar laat opzetten maar dat het eensgezind het politieke gespuis dat ons nu al vele decennia op de kop schijt en hun laffe media die steevast de waarheid saboteren in het vizier neemt. Het zijn echt niet alleen de boeren, de vissers of de bouwvakkers. Het gaat om ons aller toekomst en die van onze kinderen. En waarom zijn onze studenten zo stil? Bang om het toekomstige baantje bij een tot op het bot verrotte overheid? Waar zijn die rechters en advocaten met een rechte rug die het ernstige misbruik van bevoegdheden in ons land meer dan zat zijn? Waar blijven al die Nederlanders die gereduceerd zijn tot belastingbetalers en consumenten? Het moet nu toch iedereen wel duidelijk zijn: we worden geregeerd door politieke delinquenten die permanent in de kont van hun bovenbazen bij de banken wonen. En dat moet NIEMAND willen.

    1. En dan die Poroshenko en Rutte die elkaar lachend de hand schudden op de foto hierboven….twee smerige varkens die zaken doen met elkaar. Waar hebben we dit in godsnaam aan verdiend?

Geef een reactie