DODENDANS DE TELEGRAAF, EINDE VAN EEN TIJDPERK

DE IDIOTEN AAN DE BASISWEG BLIJVEN PROPAGANDA UITBRAKEN TOT DE LAATSTE SNIK: NU EEN ‘ENQUETE’ OM DE AEX ‘BOVEN DE 400 TE HOUDEN’ * ZE WETEN HET ZELF: HET IS OVER EN UIT VOOR DE NAZI-KRANT DIE NEDERLAND ZOVEEL SCHADE HEEFT BEROKKEND
[wp_ad_camp_1]
Hoe diep moet de koers van TMG vallen voordat het over en uit is voor de meest abjecte en smerige krant uit de Nederlandse geschiedenis? Vanochtend dook de koers pijlsnel naar een nieuw all time low van 4 euro om vervolgens na paniek-aankopen van Dijsselbloem, Rutte en Demmink weer omhoog te spuiten tot bijna 4,50. Thans noteren we 4,15. Een dodendans. En ze weten het zelf: als de pedo-krant al overleeft, zal dat zijn met een redactie van maximaal 50 man, eerder nog 30. Dat betekent ontslag voor honderden leugen-journalisten en andere medewerkers van het concern dat het tot zijn missie heeft gemaakt plunderaars en pedofielen ten dienste te staan zo veel mogelijk schade te kunnen aanrichten bij het Nederlandse volk. Maar het spel dat deze krant al speelt vanaf de tweede wereldoorlog is nu uit. Een lichtpuntje temidden van het rampzalige nieuws.

7 Replies to “DODENDANS DE TELEGRAAF, EINDE VAN EEN TIJDPERK”

 1. Het nederlandse volk heeft een minister-president met de uitstraling van een keurige apotheker. Maar het vreemde is dat niemand aan dit louche individu vraagt wat hem eigenlijk het recht geeft om dat deel van de bevolking dat een wezenlijke bijdrage levert aan de landseconomie uit te plunderen teneinde een bende criminele bankiers financiëel overeind te houden.

 2. Net goed voor deze vunzige staatscourant waarvoor na de oorlog het verschijningsverbod bedenkelijk vroeg werd opgeheven. Maar we hebben we de smeerlapperijen van de MSM door de vele jaren heen natuurlijk wel steeds te danken gahad aan onze “volksvertegenwoordigers” en hun bovenmeesters bij de banken. Het is allemaal terug te voeren op de oorlog van rijk tegen arm. Van het uitplunderen van de bevolking door de enige echte terroristen die ons land heeft: haar gluiperige en zwaar criminele “volksvertegenwoordigers”.

  Niet meer naar de stembus mensen. Niet op verzoek van terroristen gaan kiezen uit 17 soorten poep.

  1. Geachte meneer Bosman,

   Ik ben het roerend met u eens, vraag mij daarbij af of u denkt dat er ooit iets zal veranderen in de strijd om de macht. Machthebbers uit het verleden deden er ook alles aan om hun positie(s) veilig te stellen en zodra iemand het in z’n hoofd durfde te halen om zijn mond onwelgevoeglijk te roeren -al was het enkel om discussie op gang te brengen- dat als bedreigend zou kunnen opgevat een bedreiging voor de macht dan duurde het niet al te lang of die iemand moest zijn hoofd ergens zoeken waar het niet hoort. Brandstapel was ook best een goed instrument, ook al om de rest van de kluit te laten zien hoe het af zal lopen met diegenen die als bedreigend werden gezien voor de macht.

   Nu worden daar regionaal andere methodes toegepast, in onze regio is dat bv. de MSM en vermaak-industrie op tv. als men alle manipulatieve pulp uit de MSM en de tv-kanalen -en dat is 90%- zou wegstrepen blijft er niet veel over en zouden we aan 1 kanaal ruim voldoende hebben.

   Ergo de strijd om de macht is nog niets anders dan altijd, alleen de methodes zijn regionaal wat aangepast.

  2. He, hoe zat het ook weer? Jij was er een paar jaar geleden toch van overtuigd dat je minister president zou worden? Ik durf te wedden dat je het dan niet over terroristen en 17 soorten poep zou hebben gehad.

 3. aaaahaaa Kat hier komen je beweringen met de voorspelling op de crash
  http://www.prisonplanet.com/buckle-up-september-2015-is-going-to-be-tumultuous.html

  Als dit het geval zou zijn kan je dus niet je zelf op de bordt kloppen vanwege het een en ander en is de teneergang de oorzaak van de economie, zoals dat bij andere media evenwel het geval is.

  Min of meer heb je geen toevoeging in het verhaal, behalve uit racune wekelijks jengelen

 4. “”het over en uit is voor de meest abjecte en smerige krant uit de Nederlandse geschiedenis”””

  Sja de Krant waar Micha Kat als werknemer aan het werk ging, en er even snel weer uit werd gekickt, en na dit vervolgens het verhaaltje op gaat hangen dat dit een abjecte en smerige krant zou zijn.

  Lijkt mij dat dit al bekend was voor dat je daar aan het werk ging!!!!
  Dus is het wel erg typerend dat KAt vervolgens opeens dit verhaal gaat ophangen een beetje erg frapant!!! En dit dus al gelange tijd bij je bekend is aangezien je zelf aanhaald “sinds de 2 ww””

  Het komt eigenlijk best wel vaak voor dat ex werknemers na ontslag een bepaalde racune in hun verhaaltjes gaan ophangen.

  Overigens Kat waarom betrok je destijds een functie bij de Telegraaf, was je toevallig niet meer welkom bij andere media en was de Telegraaf nog de enige waar je terrecht kon???

  Overigens kwam een van je geliefde volgers nog met het verhaal aan zetten dat Kat total geen racune driften zou hebben, dat bevreemd mij ten zeerste aangezien je dit bij je terug ziet over de gehele linie.
  Zoals je dat ook met regelmaat toepast bij al je versleten advocaten, en je ex partners.

  Ben je lekker weer tot rust gekomen op je vakantie, je was er wel aan toe na al dat onderzoeks werk en je 10 min filmpje eens in de week “tube y shop”

Geef een reactie