DOET CORRUPTE ERADUS HET MAAGDENHUIS-KG?

DURFT DE VROUW DIE DE AMSTERDAMSE RECHTBANK VERWOESTTE, DIE KINDEREN STIEKEM BIJ HUN OUDERS LIET WEGSLEPEN OM ZE AAN DE PEDOFIELEN TE GEVEN, DIE GRAAIT EN STEELT, HET KG TE DOEN OVER DE BEZETTING VAN HET MAAGDENHUIS? * VOLG DE REVOLUTIE-SITE VAN DE NIEUWE UNIVERSITEIT

Theo van Gogh, Pamela Hemelrijk, Gregorius Nekschot, Micha Kat. De laatste van het viertal die nog leeft en publiceert, al is het dan vanuit het buitenland om te overleven (SoldaatVoorOranje in comment)

In the old days, toen de president van de Amsterdamse rechtbank nog een figuur was van nationale autoriteit en gezag (Asscher, Gisolf) die regelmatig werd geinterviewd en dan vaak harde kritiek uitte richting Den Haag, was het gebruikelijk dat de high profile KG’s werden gedaan door de president zelve. Eradus zal dat vermoedelijk niet aandurven, want dit monster dat onze rechtspraak heeft verkracht als geen ander, heeft geen gezag en autoriteit. Sterker: het varken hoort zelf achter de tralies te zitten. Eradus is (voor zover bekend) de enige rechter ooit is is veroordeeld door de Hoge Raad wegens sadisme (‘het nodeloos toebrengen van leed aan procespartijen’). Dit is onthuld door Micha Kat en Pamela Hemelrijk in de Eradus-files. Als reactie werd ze door de pedofielen ogenblikkelijk bevorderd. Ook is Eradus aangeklaagd door 17 raadsheren van het Hof in Leeuwarden waar ze ooit president was wegens nepotisme en wanbeleid. Nu staat het varken zelf voor de rechter wegens diefstal. Van gemeenschapsgeld wel te verstaan. Mocht ze de hondsbrutale arrogantie hebben vandaag wel de rol van voorzieningenrechter op zich te nemen (terwijl ze ook nog eens is bevriend met Louise Gunning), is het te hopen dat ze door de studenten direct wordt gewraakt. Benieuwd wie de advocaat van de studenten is en of die samenspant met Gunning en Eradus zoals wel is te verwachten.

2 Replies to “DOET CORRUPTE ERADUS HET MAAGDENHUIS-KG?”

 1. Ja, heb ik gezegd.
  En er zijn er enkele meer in ons land die het weten, ik zag de 4 namen ook gebruikt in een film van ROCC Pro. Wat overigens betere films zijn dan Nederlandse TV. Al krijg ik ze vaak niet uitgekeken, omdat hij zoveel propaganda citaten van de schreeuwende mond van het beest gebruikt.
  Teleugenvisie.


  Ik wou die film opzoeken op Rocc Pro met de 4 namen, zie ik de demoniseringen en valse presentaties rond Theo van Gogh door KRO’s zwarte schaap, wil dat echt niet kijken! Tenzij ik dat mag aanpakken met scherp! Leugens leugens leugens.

  Het volk hield van Theo van Gogh, hij was het tegendeel van zwart schaap in dit land, hij was slechts een zwart schaap voor de zittende kliek. En weigerde DNA afname, net als Micha. Hirschi Ali noemde hem een heldhaftige soldaat, enigszins terecht misschien, maar er zijn ook wel leukere interviews op Youtube te vinden met Theo.
  Een citaat: Gaat Theo op bezoek bij Media producenten met een cliché smoes, zegt ie, “houd je hier je SM baletten”… de acteur slaat de ogen neer, in paniek stapt hij over op een ander onderwerp.
  Ja, de pedocratie.

  Oja, Oorlog tegen Islam sinds 11 september 2001 op basis van het Al Quaida complot. Tegenwoordig het ISIS complot met Amerikaanse gevangenis kleding om gelyncht te worden en onherkenbare huurlingen… ehr … moslims.
  Met Toyota karavanen.

  Toyota is een Syrische/Turkse autofabriek LOL, en Japan is inderdaad lid van de NAVO.
  Ze geloven echt alles hier… check even waar Toyota gebouwd wordt, als je denkt dat dit Turkse auto gebruikt die Blackwater… ehr … XE … ehr … HET ISIS COMPLOT gebruikt.
  Pas op voor het ISIS complot, en ze wensen geen ISIS (HORUS SETH) genoemt te worden, maar ISIL of IS!
  Ja, foutje.
  ISIL, geen ISIS.
  Complotdenkers, het ISIS complot is nu in, helemaal.
  Och, Al Quaida complot, daar mag de complotdenker van Nederland 1,2 en 3 wel wat overwegingen over maken, maar liever vergeten.
  Oja, de fraudeur complotten.
  En de criminele organisaties natuurlijk.
  Ja, criminele organisaties zijn … ho, journalisten mogen niet naar feiten vragen!
  Het Gladio complot, het complot van Links, het complot van Rechts, de kranten maken uw gedachten!

  Als ik over Micha Kat praat met mensen, en vertel dat hij samenwerkte met Theo van Gogh, dan zijn mensen blij met die informatie.

  Ik kijk geen TV, want heb geen zin mijzelf te laten beledigen, maar op Youtube zie ik de demonisering van Micha Kat voorbij komen. POW TV maakt er een kunst van hem in een slecht daglicht te zetten, maar voor mij komt daardoor POW tv in een gevaarlijk voor hen slecht daglicht te staan. Van zulke moordenaars niet de produkties bekijken, maar neerhalen en vervangen door betrouwbare mensen. En die zijn er genoeg in Nederland. Het is echt niet nodig dat we dat tuig TV moeten laten maken in dit land!

  Dus die Eradus werd veroordeeld voor het nodeloos toebrengen van leed aan proces partijen, maar mag gewoon rechter blijven?
  Oude Jongens krentenbrood, sommigen noemen het Gladio.
  De Zwartrokken.

  Okay POW NET TV beschuldigers, Zyclon B was een middel tegen ongedierte, maar het moorden gebeurde met uithongeren, medische experimenten en snuff film produkties voor indoctrinatie. Wat mij betreft is de gaskamer onwaarheid niet echt een probleem, want de waarheid was nog vele malen afschuwelijker dan een snelle dood met een middel tegen ongedierte. Het zal om een justitiële constructie gaan, maar Adam Weisshaupt was een professor in Canoniek recht.

  Rechters die boeken verbieden?
  Wat is dat?
  Ja, ik trap er niet in, maar in Nederland krijgen rechtbanken de macht om censuur te plegen op boeken?
  ABSURD!
  Een boek wat goedgekeurd word door Adam Weisshaupt, waarom zou men de tijd verdoen met brood en spelen?
  Luisteren naar Micha, het kost moeite, maar wordt zeker beloont.

Geef een reactie