DONALD TRUMP ZET DE WERELDWIJDE PP-ELITE EN ALLE MSM COMPLEET VOOR AAP

ZULLEN WEBSITES ALS NIBURU.CO NU EINDELIJK TOEGEVEN DAT ZE DE PLANK AL DIE TIJD VOLLEDIG HEBBEN MISGESLAGEN DOOR TRUMP BELACHELIJK TE MAKEN ALS ‘DEEL VAN DE NWO’? OF ZIEN ZE OOK HIER WEER EEN ‘DUBBELE BODEM’?

REKEN ER MAAR OP DAT OOK RUSLAND VOLLEDIG ACHTER DE RECENTE ONTWIKKELINGEN STAAT EN TRUMP DUS VEEL GROTERE STAPPEN ZET DAN HET LIJKT * INTUSSEN BLIJVEN RUTTE EN BLOK DOORJANKEN OVER DE MH 17

Zojuist de complete persco gezien van Trump in Singapore en die was mindblowing. Steeds ging hij weer iets langer door dan gepland met het beantwoorden van vragen. Waar zie je dat nog? De pedo-politici van de NWO zoals Rutte, Clinton en Merkel zie je poepen van angst voor elke vraag! ‘Foute’ journalisten worden geweerd, legers spindoctors en ‘voorlichters’ moeten ze bijstaan om ‘zonder kleerscheuren’ door de perso te komen. Zo niet bij ’the Donald’! Hij ‘vroeg’ aan zijn woordvoerder Sarah Huckabee ‘of hij nog even door mocht gaan’! Alleen dit bewijst reeds dat hij authentiek is, oprecht, zonder angst. Inmiddels zouden sites als Niburu.co die alles kapot-schrijven en in elke positieve ontwikkeling ‘satanische spinnen’ zien (ook David Icke heeft Trump overigens altijd gezien als ‘deel van het probleem’) eens bij zichzelf te rade moeten gaan. Maar nu is het feest! Want the Donald brengt de pp-elite de ene nederlaag na de andere toe en zit nu zo stevig in het zadel, dat zijn herverkiezing in 2020 welhaast zeker lijkt. Zou er trouwens nog iemand zijn, die de Clinton- en Obama-mafia ziet terugkeren in het Witte Huis? De midterms in november lijken intussen voor de ‘dems’ helemaal uit te lopen op een drama. Nu is het wachten op de eerste positieve ontwikkelingen in ons land waar de Demmink-mafia nog steeds stevig in het zadel lijkt te zitten. Maar de hele EU is on fire! Ook voor Rutte en Demmink kan het einde niet meer ver weg zijn. In the meantime zien we op YouTube steeds meer video’s waarin wordt betoogd dat Trump een door God gezonden ‘engel der wrake’ is die de wereld gaat bevrijden van de terreur van de plunderaars en de verkrachters. These are the times, beste mensen! En o ja: misschien temidden van al deze feestvreugde een kleine bijdrage voor Micha en alle jaren en energie die hij heeft gestoken in de strijd?

Eén reactie op “DONALD TRUMP ZET DE WERELDWIJDE PP-ELITE EN ALLE MSM COMPLEET VOOR AAP”

  1. Hals-over-kopman Trump, de zoveelste serviele lakei van de Federal Reserve, zet vooral zichzelf voor aap: hij verhoogt het reeds zeer hoge Amerikaanse defensie-budget terwijl hij de Amerikaanse bevolking verder laat verkommeren. Kwamen er van Trump’s kant kort geleden nog de meest ernstige oorlogsbedreigingen aan het adres van Noord-Korea, nu is hij al weer op bezoek bij Kim Jong (DWN) voor zakelijke besprekingen. Zolang we opgezadeld blijven met het huidige monetaire systeem zal er lang politieke weg helemaal NIETS worden bereikt. Er loopt een dikke rode draad door de ons aangeboden bagger en chaos: ons geperverteerde “wettige” (we mogen geen ander gebruiken!) betaalmiddel. Het is niet zo moeilijk: op de schulden zit rente, op de tegoeden niet. Er kunnen dus nooit voldoende tegoeden zijn om de schulden te dekken. De “oplossing” voor dit probleempje: onbeperkte economische groei. In een beperkte wereld. De tijd zal dus een keer komen dat de bankiers en hun handlangers in de politiek met hun gore zelfbedieningsmentaliteit een nieuwe aarde voor ons uit de kofferbak zullen moeten halen.

Geef een reactie