DONDERDAG EINDE VAN GB AS WE KNOW IT

NEDERLANDSE MSM DURVEN NIET TE SCHRIJVEN OVER ENGELSE ELECTIONS OMDAT DAARMEE DE GELOOFWAARDIGHEID VAN RUTTE EN HET ‘SYSTEEM’ COMPLEET WORDT ONDERMIJND * JIMMY SAVILE EN DE PEDONETWERKEN HANGEN BOVEN DE VERKIEZINGEN NET ALS DEMMINK BOVEN DEN HAAG ZWEEFT * DAARNAAST WORDT GB VERMORZELD DOOR DE SCHOTTEN EN DE EU * EN DAAR WEER NAAST: DE VERKIEZINGEN ZIJN EEN STRIJD GEWORDEN TUSSEN DE ‘ELITE’ EN HET VOLK EN HEBBEN NIETS MEER TE MAKEN MET DEMOCRATIE

BREAKING: GEBOORTE VAN ‘PRINSESJE’ IN ENGELAND ZES DAGEN VOOR DE VERKIEZINGEN IS DE LAATSTE WANHOOPS-SPIN VAN DE ELITE OM HET VOLK AF TE LEIDEN

In your face, again. Britain set to face weeks of political paralysis after election poll kopt The Guardian vandaag. Maak van dat weeks maar years of decades. Want het systeem is kapot. Beyond repair. Dat is er precies de reden van dat de Engelse verkiezingen compleet worden genegeerd door de Nederlandse MSM. Want Sjuul Paradijs en Marcel Gelauff weten dat als ze over Engeland beginnen, ze niet heen kunnen om de pedonetwerken die de geloofwaardigheid van de ruling class hebben verwoest. Waar het in feite op neerkomt is dat het systeem zo is geperverteerd, dat het volk moet stemmen op mensen die niet alleen hun geld, hun banen, hun gezondheid en hun huizen afpakken, maar ook hun kinderen verkrachten en zelfs vermoorden. De Financial Times omschrijft dit zo: the political system has lost it’s credibility. Voor Nederland geldt dat nog sterker dan voor Engeland en dus doen Paradijs en Gelauff er maar helemaal het zwijgen toe. Anders gezegd: alles wat de MSM nu berichten over mensen als Rutte, Van der Steur of Samsom is nu schadelijk voor deze mensen! Er is natuurlijk ook geen touw meer aan vast te knopen, aan de paniek en de chaos die zich elke dag meer meester maakt van het eens zo trotse Vereniggd Koninkrijk. En precies dat is het hoofd-kenmerk van de naderende apocalyps. We hebben dat eerder het Titanic-principe genoemd: eerst loopt het schip door criminele incompetentie van de verantwoordelijken op de klippen en als de crisis in volle hevigheid losbarst, nemen de ‘leiders’ niet hun verantwoordelijkheid maar galopperen naar de reddingsboten -die ze eerst hebben vol gestopt met geld dat ze hebben gestolen van de opvarenden. De verkiezingen in het Verenigd Koninkrijk zullen de laatsten zijn naar ‘oud model’ in de EU. De ‘elite’ heeft nu geen andere keus meer dan het implementeren van de terreur-dictatuur als het aan de macht wil blijven. Voor zolang het dan nog duurt.

2 Replies to “DONDERDAG EINDE VAN GB AS WE KNOW IT”

 1. De Titanic is opzettelijk gezonken om de Federal Reserve op te zetten.
  Daarin zaten bankiers die de Federal reserve wilden tegenhouden.
  John Jacob Astor, Benjamin Guggenheim, Isador Strauss.

  Ik begrijp beest het vervelend is voor Micha dat ik off topic elke vergelijking die hij als beeldspraak bedoeld onderuit haal, maar dat is wordt nu eenmaal zwaar gelogen in onze geschiedenis boekjes. Om de werkelijke geschiedenis van de Titanic te controleren, de bronnen zijn nu weer gecensureerd op internet, hier nog een video met hetzelfde verhaal als wat ik vertel over de Titanic:
  https://www.youtube.com/watch?v=CQPYjUiGRj8
  Duurt 3 minuten.

  On Topic:
  Betreft de ontmantelingen van het pedofiel netwerk in Engeland, Jimmy Savile was een Maltezer Ridder, net als ons Huis van Oranje, en is inmiddels al jaren overleden. Maar waar op dit moment de aanvallen zijn op zittende levende politici zijn met name minister pedofiel Leon Brittan, Ken Clarke, waar een slachtoffer van hem die inmiddels meen ik vermoord is werk maakte van aan het licht brengen er van, Ben Fellows. Er is een interview met hem door Pine Mash Films hier:
  https://www.youtube.com/watch?v=hiSBYsK1iMk
  Dat interview duurt bijna een uur, er zijn ook andere video’s met Ben Fellows op dat kanaal en elders op Youtube.

  Een andere groep die veel informatie heeft over pedofiele ministers in de UK is UK Column, welke ook al jaren bezig is met dit onderwerp.

  Amsterdam wordt vaak genoemd door de Britten als een handelscentrum voor de kinderprostitutie. Mensen hier krijgen geen kans zich te organiseren in onderzoeksgroepen, maar het lijkt erop dat het in Nederland zeer ernstig is.

 2. LS…

  En ook het Titanic Principe rammelt als vergelijking want dat was een verzekeringsfraude. Het was het zusterschip Olympic dat is vergaan. Blijft overeind: Er is geen touw meer aan vast te knopen en de chaos is compleet, de NWO weer een stukje dichterbij en de Zionisten / Illuminatie blij…

Geef een reactie