DOOD PARTNER JACK DE VRIES 5 DAGEN NA WITWASSEN VAN CAMIEL EURLINGS WAAR JACK MIDDENIN ZIT!

WERDEN MELISSA GOEDE DE LEUGENS EN DE ZWENDEL VAN HAAR PARTNER JACK TE VEEL EN STOND ZE OP HET PUNT TE GAAN ‘ZINGEN’? * JACK DE VRIES ZAT TOT EEN JAAR GELEDEN AAN DE KNOPPEN VAN DE OPERATIE ‘RED CAMIEL’ MAAR TOEN STAPTE CAMIEL OPEENS OVER NAAR JAN DRIESSEN, DE PERSOONLIJKE ADVISEUR VAN MARK RUTTE * JACK DE VRIES REGELDE DE ‘BRAZILIAANSE HOAX’ VOOR CAMIEL MET MODEL WENDY DUBBELD (foto)

Op 20 september het verbijsterende nieuws dat Camiel de vrouwenrammer een VOG krijgt. De beste vriend van Camiel en zijn adviseur day and night is Jack de Vries. Vijf dagen later is de partner van De Vries opeens dood onder medische omstandigheden waarvan alleen Ton Typfout Hofstede zal zeggen ‘niets aan de hand’! Een 38-jarige vrouw die doodblijft na een hersenbloeding? Let op deze alarmerende woordkeuze in De Telegraaf: Op 19 september kreeg Melissa plots een hersenbloeding. Die veroorzaakte zo veel schade dat ze het niet meer kon overleven. 19 september is de dag dat Eurlings zijn VOG kreeg -de dag daarna stond het in de kranten. De banden tussen Camiel en de ‘groep Demmink’ zijn bij de lezers van deze site genoegzaam bekend. Het witwassen van Camiel en het witwassen van Demmink zijn als het ware de ‘spiegelbeelden’ van elkaar. Dit alles maakt de bizarre dood van Melissa Goede uiterst verdacht, net zoals het feit dat haar dood volledig werd verzwegen door de ‘serieuze pers’ zoals NRC, De Volkskrant en NOS.

3 Replies to “DOOD PARTNER JACK DE VRIES 5 DAGEN NA WITWASSEN VAN CAMIEL EURLINGS WAAR JACK MIDDENIN ZIT!”

 1. Hebben de alom als uiterst sportief (!) bekend staande Oranjes ook niet iets met het NOCNSF:

  Nederlandse IOC-leden zijn:

  Camiel Eurlings (sinds 2013)
  Erelid: koning Willem-Alexander

 2. Ik hoop vurig dat Jack de Vries hiervoor naar de rechter stapt. Zulke vunzige laster is zelfs voor vieze Micha buiten alle proportie.

  Gadverdamme, wat ben jij een smerige klootzak.

 3. “”De banden tussen Camiel en de ‘groep Demmink’ zijn bij de lezers van deze site genoegzaam bekend.””

  Klopt dat was de goede oude tijd dat je nog aardig aan het geld harken was, en elk artikel dat je spindokterde over Camiel Eurlings en Schiphol een flinke bonus kon verwachten van de familie Poot >>

  http://www.martinvrijland.nl/archief/alles/heeft-de-familie-poot-zwartboeken-van-mensen-als-camiel-eurlings/

  de bonus en het spindokter loon van de familie Poot was voor Kat nog niet genoeg, nee Kat nam ook nog geld aan van de naieve volgertjes.

Geef een reactie