DOOD SIETZE PLANTING LEIDT TOT OORLOG -DAT ZAL HIJ LEUK GEVONDEN HEBBEN!

THIS SMELLS, MENSEN, THIS SMELLS AS HELL * MICHA HEEFT NIET ZOMAAR AL JAREN PROBLEMEN MET HOFSTEDE, MYRA EN DONK: ZE SPOREN NIET * NU KOMT DE AFSCHUWELIJKE WAARHEID OVER HUN SAMENSPANNING A DECHARGE (PRO-PEDOFIELEN) IN VOLLE GLORIE AAN HET LICHT

[wp_ad_camp_1]

Het is in feite allemaal zo simpel. Je merkt, je weet, je voelt en je ziet precies wanneer mensen ‘om’ gaan. Bij advocaten is dat ook zo duidelijk: je hoort het aan hun stem! Als ze nog aan jouw kant staan, klinken ze krachtig, denken ze met je mee, zijn ze blij als je met iets goeds komt. Als ze zijn ‘overgelopen’ is dat allemaal heel anders: je krijgt ze veel moeilijker te pakken, ze gaan ‘meedenken’ met de wederpartij, ze reageren niet meer op doorbraken en belangrijke ontwikkelingen. Toen ik Hofstede leerde kennen, was hij nog a charge, net als Donk en Myra. Maar ze gingen ‘om’. En dus kreeg ik grote problemen met ze. Waarom zou ik problemen hebben met mensen die aan mijn kant staan, met mij mee strijden tegen de pedofielen en de rechtsverkrachters? Maar deze drie doen dat niet. Hun werkelijke strijd is die tegen Micha. Het goede nieuws is dat -we citeren de beroemde Oosterse wijsgeer Bruce Lee- they only attack you when you’re on the ball. Ze willen niet dat Micha invloed heeft, het verhaal controleert. Dus maken ze hun eigen verhalen en dat zijn niet de echte. Het zijn geen journalisten, maar opportunisten. Maar er komt nog iets bij: Donk en met name Hofstede zijn ook echt gevaarlijk. Beiden hebben Micha bedreigd, Donk met de dood, Hofstede met een gang naar…. Justitie! Ook publiceerde hij een ’ticket naar Ierland’ dat hij zou hebben geboekt omdat Micha… hem allerlei vragen stelde zoals waar hij nou helemaal mee bezig was bij het debunken van de kinderopvang op de Riouwstraat 13. Keiharde intimidatie en die kwam aan! Ik heb destijds alle artikelen over Hofstede verwijderd omdat ik totaal was geintimideerd en reeds bij voorbaat nachtmerries kreeg dat de ex-commando met bloed doorlopen ogen en met een mes tussen zijn tanden naar beneden kwam zakken door de schoorsteen van mijn Ierse hostel om mijn strot door te snijden in opdracht van Joris Demmink. Maar Micha blijft zijn plicht doen en ontmaskert ze. Op basis van feiten, van zijn professionaliteit als journalist. For your freedom and happiness!

3 Replies to “DOOD SIETZE PLANTING LEIDT TOT OORLOG -DAT ZAL HIJ LEUK GEVONDEN HEBBEN!”

 1. Myra had anders wel betere informatie over Pizzagate dan jij.

  Ga je straks net als Alex Jones je verontschuldigingen aanbied aan James Laefantes?

  En nadat ik dit las:
  Keiharde intimidatie en die kwam aan! Ik heb destijds alle artikelen over Hofstede verwijderd omdat ik totaal was geintimideerd en reeds bij voorbaat nachtmerries kreeg dat de ex-commando met bloed doorlopen ogen en met een mes tussen zijn tanden naar beneden kwam zakken door de schoorsteen van mijn Ierse hostel om mijn strot door te snijden in opdracht van Joris Demmink.
  Besloot ik jou niet te helpen, als ze je willen psychiatriseren.

  Misschien dat je technieken gebruikt die ik niet ken, maar ik mag die lui erg graag. Het Haagse Complot is een leuke website waar veel bezoekers blij mee zijn. Je komt over als compleet gestoord. Is er in Ierland geen Cannabis te krijgen om je te genezen?

  1. Een infowar (“Alex Jones”, die Pizzagate ontkent, weer) zou om de feiten moeten gaan, niet over personen die erover publiceren.

   PIZZAGATE IS REAL
   Pedogate beperkt zich bepaald niet tot de VS.

 2. -we citeren de beroemde Oosterse wijsgeer Bruce Lee- they only attack you when you’re on the ball
  —————————-
  Was die niet van de kettingrokende westerse wijsgeer (in de voetsporen van Gerrit Gerritszoon alias Erasmus) Johannes Cruijff?

  Hoe het ook zij, de laatste stand van de filosofie is: ‘Psychopaths are pure evil fundamental liars, thieves and murderers and will attack sooner or later without (real) motive = proactively’.

Geef een reactie