DOWN, DOWN, DOWN! OOK DIGITALE INKOMSTEN TMG IN COLLAPSE

MSM IN COMPLETE MELTDOWN: DUIZENDEN WERKLOZE LEUGEN-JOURNALISTEN * MASSA-ONTSLAG BIJ HET PAROOL VOORLOPER VAN DIE BIJ TMG * MICHA WINT VOOR NEDERLAND, DE WAARHEID EN DE JOURNALISTIEK OP ALLE FRONTEN * VANDAAG OF MORGEN: TOESPRAAK MICHA TOT HET NEDERLANDSE VOLK BIJ DE OVERWINNING OP DE MSM
[wp_ad_camp_1]
Het staat er echt: hoewel het digitale bereik van TMG over de gehele linie toenam, daalden de totale digitale advertentie-inkomsten. Hiermee is ook het allerlaatste sprookje van de stervende MSM (‘we verliezen weliswaar papieren lezers, maar onze digitale inkomsten stijgen’) ook doorgeprikt. Wat een fantastisch kado voor Micha een maand voor zijn afscheid! Dat hadden we niet verwacht toen we aankondigden dat we per 23-9 zullen stoppen. Dat het zo hard zou gaan. Dat Micha zelf meer gelijk krijgt dan hij zelf kon vermoeden. Daarom passen we onze aankondiging nu iets aan: ALS DE TELEGRAAF OP 23-9 FAILLIET IS, GAAT MICHA TOCH DOOR! To be continued!

2 Replies to “DOWN, DOWN, DOWN! OOK DIGITALE INKOMSTEN TMG IN COLLAPSE”

 1. Psychopaten begrijpen niets van menselijk verantwoordelijkheidsgevoel voor de mensengemeenschap.

  Dat je eerst ergens nietsvermoedend solliciteert.

  Vervolgens op zodanig verbijsterende wijze wordt afgewezen dat je hele leven op de kop gezet wordt en nader onderzoek dringend gewenst lijkt.

  Dat je na dat onderzoek tot de conclusie komt dat hetgeen waar je eerst te goeder trouw gesolliciteerd hebt in het algemeen (!) belang met alle kracht die je kunt optrommelen BESTREDEN moet worden, zoals ‘pure evil’ psychopathocratie en USA/GB vazalstaat PB BV bestreden (!) moet worden.

  Dan gaat de seriemoordenaar ‘mindset’ zonder verhoging van de polsslag ventileren dat je dat alleen maar doet uit rancune omdat je ZELF bent afgewezen.

  ‘Dead inside’ leert inderdaad nooit iets en dat is (dus) wat het 100% narcistische monster zelf aan het doen zou zijn bij dergelijk gedrag.

  ‘You can’t argue or bargain with psychopaths’ (hoewel ze met verleidelijke ‘soothing voice’ zullen ACTEREN dat met hen prima te polderen valt…..quod non!).

 2. Ah, je krabbelt al weer terug, nog voordat je überhaupt gestopt bent. Zo ken ik je weer. Wel netjes woord houden hè: als de Telegraaf niet failliet is, schrijf jij nooit meer een stukje op ROL, KLOL of waar dan ook.

Geef een reactie