4 Replies to “DRAINING THE PEDO-SWAMP? ENKELE MOGELIJKE NL-SEALED INDICTMENTS ONDER DE LOEP”

 1. Psychopaths dream of a “happy” and “just” world where their depraved worldview is accepted as reality. They seek, *by ANY means necessary,* to achieve positions in government where their dreams can be brought to fruition.

  Bribery, blackmail, murder and similar *terror tactics* are used to achieve these ends.

  Het proactief agressief (!) veroorzaken van (extreem gruwelijk) psychotrauma heeft voor psychopaten het (uitgevogelde) doel om beter te kunnen (over)heersen.
  Dat dit op den duur bovenop een vuilnisbelt van menselijk wrakhout zal zijn, interesseert ze niet, door hun morele debiliteit (die absoluut en individueel -als je daarvan nog kunt spreken- gebonden is).

 2. Het Prins Bernhard BV Min. van V&W teg. I&M (en daarmee o.a. Eurlings en Peijs) zit vuistduip in de ONDENKBARE (ANTI-menselijke) Dresden affaire.

  Het was tijdens WOII een van de grootste “uitzenders” van (verbijsterde: conform internationaal- en oorlogsrecht immers NORMALITER niet wettelijk mogelijk) Nederlandse ambtenaren naar Nazi-Duitsland en deze wettelijk verplichte standplaatswisselingen (die om NOG VEEL erger voor Nederland te voorkomen ook niet konden worden ontdoken!) binnen het Derde Rijk, waren dus mogelijk geworden, doordat Bernhard/Wilhelmina met hun ongrondwettelijke vlucht Nederland ijskoud in handen van Hitler hadden gespeeld, door de hierdoor immers ontstane, internationaal juridisch erkende….VAZALSTATUS.

  Dit zal zijn ‘ausgeklügelt’ door een Nazi-jurist of een team van op internationaal staatsrecht gespecialiseerde Nazi-juristen.

  Volgens (psychopaat = 100% narcist) Bernhard moest dit dus onder de pet blijven, zodat ZIJN toekomst en (in mindere mate) die van zijn gezinnetje goudgerand zou blijven, maar dat kon alleen over het lijk (of het psychische equivalent daarvan) van WEL INTEGERE Nederlandse overheidspersonen en is (dus) NIET IN HET ALGEMEEN BELANG en zeker niet van DE STAAT DER NEDERLANDEN (als kleine soevereine natiestaat).

  Gelukkig voor (psychopaten als) Bernhard, gelooft de goegemeente de meest abjecte psychopathische leugens meteen en maakt de waarheid dat de goegemeente zich als ‘gullible fools’ gaat voelen, hetgeen zo verschrikkelijk en ondraaglijk onaangenaam is, dat de brenger ervan ten snelste op het schavot wordt geplaatst terwijl daar de verraderlijke en chronische veroorzaker van ‘pure evil’ RAMPEN en misdaden tegen de mens(elijk)heid eigenlijk thuishoort.
  De omgekeerde wereld dus, precies die BRAVE NEW WORLD die psychopathische kern-krankzinnigen zo prettig vinden en als machinale, onvermoeibare moordrobots nastreven.

  Enfin een mooi kijkje achter de schermen, waar Piet Hein Donner de worst staat te draaien.

 3. De lijst met de zogenaamde sealed indictments betreft een totale hoax.

  Micha weet dat donders goed maar liegt en fantaseert er gewoon over door.

  Trieste loser.

Geef een reactie