DRAMA ING: NAAST DE ACCOUNTANTS VIEL MICHA OOK REEDS 8 JAAR GELEDEN DE CRIMINELEN VAN DNB AAN

BESTEL OM MICHA TE STEUNEN NU HET BOEK BOEKHOUDFRAUDE UIT 2009 WAARIN HET CRIMINELE HANDELEN VAN DE ACCOUNTANTS TOT IN DETAIL WORDT BESCHREVEN

BREAKING: WAT DOOR NIEMAND MAG WORDEN GEZEGD ALLEEN DOOR MICHA: EY (MET BALKENENDE IN DE GELEDEREN) HANDELDE OOK CRIMINEEL BIJ DSB EN RABOBANK * WIE KAN DIT NOG VOLGEN EN BEGRIJPEN?

DE BANK ZELF, DE ‘CONTROLEREND’ ACCOUNTANTS VAN EY EN KPMG, DE NEDERLANDSE BANK, DE POLITIEK: HET IS EEN GROTE SMERIGE MAFIA-BENDE VAN CRIMINELEN EN HET NEDERLANDSE VOLK IS ER KLAAR MEE * MICHA LEGDE ALLES 9 JAAR GELEDEN REEDS GLASHELDER OP TAFEL * DE HOOFDSCHULDIGEN? JAN PETER BALKENENDE, NOUT WELLINK, MARK RUTTE EN DE ING-TOP

Waar was DNB toen ING in een vrije val raakte en zich ontwikkelde tot bank van de mondiale onderwereld? Hoe groot is de schade aan de samenleving die mensen als Nout Wellink en Klaas Knot hebben aangericht? Waarom doen ze niet gewoon hun werk? Micha is de enige Nederlander die reeds meer dan 10 jaar geleden -eigenlijk vanaf 2003- begon te wijzen op fatale tekortkomen binnen de complete structuur die onze samenleving op de rails houdt. Nu is het te laat en zijn we ontspoord.

4 Replies to “DRAMA ING: NAAST DE ACCOUNTANTS VIEL MICHA OOK REEDS 8 JAAR GELEDEN DE CRIMINELEN VAN DNB AAN”

 1. Narcissists/psychopaths are Tares among the Wheat.

  Tares and wheat look very much alike, but tares are:

  Spiritual children of Satan. Spewing lies, half-truths, distortions. Sewing dissension. Creating havoc.
  —————
  Inmiddels lijkt het onkruid de boel nogal aan het overwoekeren…..de fundamenten van de samenleving driedimensionaal pure evil aantastend.

 2. fatale tekortkomen binnen de complete structuur die onze samenleving op de rails houdt.
  —————–

  Morele debielen/psychopaten zoals Balkenende en Donner zijn NIET IN STAAT die structuur te zien, laat staan die te waarderen en deze, ondersteunend waar het maar kan, groot respect te betonen.

  Integendeel, deze gemaskeerde kern-gestoorde ONmensen gaan (proactief agressief pure evil en deze aberratie bij elkaar herkennend = als een monoliet) moreel blind op die structuur inhakken waar ze maar kunnen, tot die regelrecht in ontbinding gaat verkeren……

 3. De voor het gebagger van de ‘alien mindset’ *typische* rokende puinhopen!

  Balkenende woont in Capelle a/d IJssel in een luxe villa met uitzicht op de golfbaan daar.

  Een huis dat ontelbare maten te groot is voor deze weerzinwekkende, TYPISCH volkomen onaangedane, moreel debiele ‘pure evil adapted compensated psychopath’, die in een EBI thuishoort, in een cel waarvan de sleutel is weggegooid.

Geef een reactie